TERHAGEN TERHAGEN heropening van de vernieuwde kleuterschool Ter Doelhagen
Volledig scherm
TERHAGEN TERHAGEN heropening van de vernieuwde kleuterschool Ter Doelhagen © David Legreve

Kleuterschool en kinderopvang nemen maandag intrek in gerenoveerde gebouwen

TerhagenDe kinderen van kleuterschool Ter Doelhagen en buitenschoolse kinderopvang Toverbos in Terhagen worden maandag feestelijk verwelkomend in vernieuwde gebouwen. De officiële inhuldiging van de gerenoveerde kleuterschool vond vrijdagavond plaats.

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Wanneer fietspad plots mountainbikeparcours wordt: honderden fietsers in de problemen op steile werfweg naast jaagpad
  PREMIUM
  Heindonk

  Wanneer fietspad plots mountainbi­ke­par­cours wordt: honderden fietsers in de problemen op steile werfweg naast jaagpad

  Een fietstochtje over het jaadpad langs Dijle en Zenne in Heindonk zal menig fietser nog lang heugen. Een onaangekondigde werf plaatste hen voor een onaangename keuze: of kilometers omrijden of afstappen en ploeteren langs een veel te steile werfweg. De Vlaamse Waterweg, die er overstromingsgebied Tien Vierendelen laat aanleggen, belooft beterschap.
 3. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek