Jos Peeters (76), echtgenoot van voormalig burgemeester Francy Van der Wildt, is plots overleden.
Volledig scherm
Jos Peeters (76), echtgenoot van voormalig burgemeester Francy Van der Wildt, is plots overleden. © rv

Jos Peeters (76), echtgenoot van voormalig burgemeester Francy Van der Wildt, plots overleden: “Mijn man was boven alles een verenigingsmens”

RumstRumstenaar Jos Peeters (76) is op donderdag 17 december overleden, na een strijd van amper vier weken tegen een agressieve ziekte. Peeters was de echtgenoot van voormalig burgemeester Francy Van der Wildt en decennialang actief in verschillende Rumstse verenigingen.

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut
  Play
  milieu

  Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut

 2. Gevecht tussen tijgerzussen levert spectaculaire beelden op
  Play

  Gevecht tussen tijgerzus­sen levert spectacu­lai­re beelden op