REET Zaakvoerster Ann Van den Rijn met personal trainers Jannis van Doorn en Dries Verrept van Gym Tonic met enkele trainingselementen die ze verhuren
Volledig scherm
REET Zaakvoerster Ann Van den Rijn met personal trainers Jannis van Doorn en Dries Verrept van Gym Tonic met enkele trainingselementen die ze verhuren © David Legreve

Gym Tonic laat leden thuis sporten met ‘Takeaway Fitness’

RumstOm leden ook tijdens de tweede lockdown aan het sporten te houden, lanceert Gym Tonic uit Reet (Rumst) een origineel concept: ‘Takeaway Fitness’. “Wij bieden vier pakketten aan, met bij elk trainingsprogramma meteen ook het nodige materiaal”, zegt zaakvoerster van het sport- en gezondheidscentrum Ann Van den Rijn.

 1. Vriendin herdenkt overleden Michiel Claus (34): “Gij en ik waren zo goed samen. Nu voelt het aan als een hoorntje zonder een bolleke ijs”
  PREMIUM
  Kontich/Edegem

  Vriendin herdenkt overleden Michiel Claus (34): “Gij en ik waren zo goed samen. Nu voelt het aan als een hoorntje zonder een bolleke ijs”

  Het is vrijdag één jaar geleden dat Michiel Claus (34) om het leven kwam na een verkeersongeval. Het overlijden was voor talloze Kontichnaren een enorm verlies. Ook nu is de verslagenheid bijzonder groot. “Het lijkt nog altijd alsof het gisteren is gebeurd”, zegt zijn vriendin Tine De Weerdt (33), die haar verdriet van zich afschreef in een emotionele brief.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"