MECHELEN - De politie kwam na de overval massaal ter plaatse. De slachtoffers werden in de loop van deze namiddag verhoord.
Volledig scherm
MECHELEN - De politie kwam na de overval massaal ter plaatse. De slachtoffers werden in de loop van deze namiddag verhoord. © Tim Van der Zeypen

Gewapende gangsters maken elektrische step buit bij overval op groothandel

Op de Antwerpsesteenweg in Rumst hebben vier personen een gewapende overval gepleegd op een groothandel. Naast een geldsom en de portefeuilles van enkele aanwezigen, gingen de gangsters er ook nog vandoor met een Opel Insgina en een elektrische step.

  1. Maak kennis met de man die de Boomse handelskern weer moet laten opbloeien: “Mensen moeten weten dat er hier altijd iets te beleven valt”
    PREMIUM
    Boom

    Maak kennis met de man die de Boomse handels­kern weer moet laten opbloeien: “Mensen moeten weten dat er hier altijd iets te beleven valt”

    De gemeente heeft sinds begin deze maand een projectcoördinator handelskernversterking in haar rangen. Zijn niet te onderschatten taak: het Boomse handelscentrum opnieuw te helpen floreren. Maak kennis met Geert Schoofs, de man die Boom weer een stuk meer ondernemingsvriendelijk moet maken. “Er is veel werk aan de winkel, maar onze gemeente is in volle ontwikkeling. Binnen twee à drie jaar moet onze handelsas er al helemaal anders uit zien.”