Elias Hellebooge werd twee weken geleden wereldkampioen BMX in Nantes na eerdere Europese en Belgische titels.
Volledig scherm
Elias Hellebooge werd twee weken geleden wereldkampioen BMX in Nantes na eerdere Europese en Belgische titels. © Saskia Van Looy

BMX’er Elias Hellebooge (13) verovert na Europese titel nu ook wereldkampioenschap

ReetDe dertienjarige Elias Hellebooge uit Reet kroonde zich twee weken geleden in het Franse Nantes tot wereldkampioen BMX. Eerder veroverde hij ook al het Belgisch kampioenschap en de Europese titel. 

 1. Gedaan met zware flessen van de winkel meesleuren: startup levert drank binnen de drie uur in Antwerpen
  Antwerpen

  Gedaan met zware flessen van de winkel meesleuren: startup levert drank binnen de drie uur in Antwerpen

  Boodschappen die te zwaar zijn om zelf mee te sleuren, in het bijzonder drank, tot bij de klant brengen. Zonder meerkost en op een milieuvriendelijke manier. Dat is wat Andy al een jaar doet in Brussel, Leuven en ruime omgeving. Nu wil Andy ook de Antwerpse markt veroveren: “We merken dat wie één keer bij ons besteld heeft vaak blijft terugkomen”, klinkt het, met de belofte dat de levering binnen de drie uur gebeurt.
 2. Boomse organisatie Niños Con Alas bouwt waterput in Bolivia: “Drinkbaar water voor 60 gezinnen”
  Boom

  Boomse organisa­tie Niños Con Alas bouwt waterput in Bolivia: “Drinkbaar water voor 60 gezinnen”

  De Boomse organisatie Niños Con Alas heeft in Bolivia een waterput gerealiseerd waar een duizendtal inwoners gebruik van kunnen maken. Het is het eerste grote wapenfeit van de vereniging, maar zal naar alle waarschijnlijkheid lang niet het laatste zijn. Ook de komende jaren staan er allerlei projecten op de agenda om Bolivia - het armste land van Zuid-Amerika - leefbaarder te maken.