In Rumst werd een raam ingegooid bij een man die gelinkt wordt aan het drugsmilieu. / IN berchem werd nog maar eens graffiti aangebracht.
Volledig scherm
In Rumst werd een raam ingegooid bij een man die gelinkt wordt aan het drugsmilieu. / IN berchem werd nog maar eens graffiti aangebracht. © Marc De Roeck

Aanslagplegers achtervolgen familie El H. tot in Rumst: appartement beschoten

Rumst/AntwerpenIn de Vissersstraat in Rumst is in de nacht van zaterdag op zondag een woning beschoten. Dat bevestigt het Antwerps parket. Het is al de tweede keer dat dezelfde woning onder vuur wordt genomen. Volgens ingewijden woont of woonde daar Ilyas El H., een zoon van de familie uit de Deken De Winterstraat in Berchem die al een tiental keer doelwit was van aanslagen.

  1. Hilde Gos (55) koos op haar 50e voor haar droom, een eigen vegan ijssalon openen: "De perfecte combinatie van mijn liefde voor dieren, duurzaamheid en ijs”
    Antwerpen

    Hilde Gos (55) koos op haar 50e voor haar droom, een eigen vegan ijssalon openen: "De perfecte combinatie van mijn liefde voor dieren, duurzaam­heid en ijs”

    Op haar 50e koos de Antwerpse Hilde Gos (55) voor een carrièreswitch: ze startte met haar eigen ijssalon IceLab NiceCream Creations, de allereerste, volledig plantaardige gelateria in de Benelux. De stap wagen, loonde: Hilde werd recent genomineerd als vrouwelijke belofte voor de Womed Award 2022, dat vrouwelijk ondernemerstalent beloont. “Niet alleen veganisten kunnen bij ons terecht: ook de Joodse en Indische gemeenschap vinden hun weg naar ons, net als mensen met allergieën en intoleranties.”