De Ruiseleedsesteenweg krijgt een dubbele trajectcontrole, tussen Tielt en Ruiselede en tussen Ruiselede en Aalter.
Volledig scherm
De Ruiseleedsesteenweg krijgt een dubbele trajectcontrole, tussen Tielt en Ruiselede en tussen Ruiselede en Aalter. © Google Maps

Ruiseleedsesteenweg krijgt dubbele trajectcontrole

Ruiselede/Tielt/AalterEr komen nog dit jaar twee nieuwe trajectcontroles op de Ruiseleedsesteenweg (N037) tussen Tielt en Aalter. Het gaat om twee van de twintig nieuwe trajectcontroles die Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) dit jaar wil uitrollen op de Vlaamse gewestwegen.

  1. Ruiseledenaren kiezen al fietsend hun favoriete tuinen
    Ruiselede

    Ruiselede­na­ren kiezen al fietsend hun favoriete tuinen

    Ruiselede Bebloemd, de Bebloemingsactie van Tuinhier, wordt dit jaar uitgebreid met een publieksprijs. Tuinhier stelde hiervoor een fietsroute samen met langsheen het parcours een aantal tuinen die hoog scoorden in de quotering van de Bebloemingsactie tijdens de voorbije jaren. Deze verdienstelijke tuinen zullen van 1 juli en 31 augustus van op afstand te bezichtigen zijn door wie de fietsroute volgt. Wie wil kan daarbij punten toekennen. De route is op papier af te halen op het gemeentehuis, of te downloaden via www.ruiselede.be/publieksprijs-bebloeming-2021. Wie een inbreng wil doen bij het bepalen van de publieksprijs kan zijn of haar top drie van favoriete tuinen (inclusief adres) bezorgen aan het gemeentebestuur via vrijetijd@ruiselede.be of het e-loket op www.ruiselede.be. Dit ten laatste op 31 augustus.