Ruiselede heeft een nieuwe, erg praktische investering gedaan. Bij recepties in open lucht zal deze mobiele trailer voortaan ingeschakeld worden. De komende maanden blijft de caravan aan de kerk staan.
Volledig scherm
Ruiselede heeft een nieuwe, erg praktische investering gedaan. Bij recepties in open lucht zal deze mobiele trailer voortaan ingeschakeld worden. De komende maanden blijft de caravan aan de kerk staan. © RV

Ruiselede heeft voortaan mobiele evenementencaravan in de kleuren van de gemeente

RuiseledeHet gemeentebestuur van Ruiselede beschikt voortaan over een mobiele evenemententruck in de kleuren van de gemeente. 

  1. Maak kennis met de Oostkampse musicalbroers Lucas (14) en Louis (12): “We zijn streng voor elkaar, maar ruzie maken op het podium doen we nooit”
    PREMIUM
    Oostkamp

    Maak kennis met de Oostkampse musical­broers Lucas (14) en Louis (12): “We zijn streng voor elkaar, maar ruzie maken op het podium doen we nooit”

    Aan een musical meedoen is één ding, maar dat samen met je broer doen, is nog specialer. Lucas (14) en Louis Geldof (12) uit Oostkamp staan na de zomer samen op het podium van de Antwerpse Schouwburg Luchtbal tijdens de musical Smike. Lucas neemt zelfs de titelrol op zich. “We hebben de microbe al van jongs af aan meegekregen. Opa zal trots zijn”, zegt Lucas. Wat is het geheim van beide broers en hoe zijn ze zover geraakt?