Patrick De Poorter en Luc De Doncker gingen aan de haal met de twee hoofdprijzen van de eindejaarsactie, respectievelijk 1.500 euro en 1.000 euro aan waardebonnen.
Volledig scherm
Patrick De Poorter en Luc De Doncker gingen aan de haal met de twee hoofdprijzen van de eindejaarsactie, respectievelijk 1.500 euro en 1.000 euro aan waardebonnen. © RV

Patrick en Luc slepen hoofdprijzen eindejaarsactie in de wacht

RuiseledeDonderdag werden de eindwinnaars getrokken van de eindejaarsactie op het gemeentehuis van Ruiselede. Bij deze editie zat er dankzij een extra inspanning van het gemeentebestuur liefst 12.500 euro aan prijzen in de pot.

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.