Leerlingen Sancta Maria in Ruiselede dansen erop los

Het Sancta Maria instituut in Ruiselede is een trotse Rode Neuzen-school en daar kon je vrijdag niet naast kijken. Maandag kwam Q-music er al live radio maken om de school te bedanken voor hun bijdrage aan Rode Neuzen Dag en vrijdagmiddag organiseerde de school een slotshow met muziek en dans. 

0 reacties

 1. Cafetaria en nieuwe kleedkamers van oude sporthal worden wellicht behouden
  Pittem

  Cafetaria en nieuwe kleedka­mers van oude sporthal worden wellicht behouden

  De plannen voor de nieuwe sporthal, met een prijskaartje van 4 miljoen euro veruit de grootste investering sinds jaren in Pittem, beroerden de gemeenteraad. Vooral over wat er met de huidige sporthal zal gebeuren zijn nog veel vraagtekens. Volgens sportschepen Denis Fraeyman (CD&V) is de kans groot dat het cafetaria en de meest recente kleedkamers behouden blijven, terwijl de eigenlijke hal zou verdwijnen.
 2. Kindertherapeute Leen ziet wachtlijst enorm groeien sinds tweede lockdown: “Ouders zitten op hun tandvlees en dat voelt hun kroost”
  PREMIUM
  Tielt

  Kinderthe­ra­peu­te Leen ziet wachtlijst enorm groeien sinds tweede lockdown: “Ouders zitten op hun tandvlees en dat voelt hun kroost”

  Speltherapeute Leen Maveau (41), die met haar praktijk Het Labyrint sinds 2016 kinderen psychologische ondersteuning biedt, zag de vraag naar begeleiding enorm toenemen in coronajaar 2020. “Dat is ook logisch, want we hebben geen uitlaatklep meer. De rek is eruit, ook bij kinderen", vertelt ze. Leen opent op 10 april een nieuwe praktijk in de Hondstraat in Tielt.
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?