Unizo Ruiselede pakt naar goede gewoonte uit met een eindejaarsactie
Volledig scherm
Unizo Ruiselede pakt naar goede gewoonte uit met een eindejaarsactie © RV

Krassen voor roséwijn met eindejaarsactie Unizo

In Ruiselede loopt gedurende de volledige maand december opnieuw de eindejaarsactie van Unizo. Naar goede gewoonte wordt er gewerkt met krasbiljetjes die uitgedeeld worden bij elk van de zeventien deelnemende handelaars. 

0 reacties

 1. Wingenaars scoren bij Vlaamse Houtproef
  Wingene

  Wingenaars scoren bij Vlaamse Houtproef

  Wingenaars Michiel Vanhulle en Remi Impe eindigden beiden in de top vijf van de West-Vlaamse laureaten van de Vlaamse Houtproef. Die proef wordt jaarlijks georganiseerd door de Confederatie Bouw voor leerlingen uit het secundair onderwijs die de richting hout of schrijnwerkerij volgen.Techniek en vakkennis staan centraal. Bijna 900 leerlingen namen deel, waarvan net geen 250 in West-Vlaanderen. De leerlingen werden uitgedaagd om een werkstuk te maken in massief hout. Vrijdagavond werden de provinciale laureaten gehuldigd in Kortrijk. Michiel Vanhulle eindigde tweede en dingt begin juni nog mee naar de prijs van de Vlaamse laureaat. Remi eindigde op zijn beurt op de vijfde plaats.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.