Het vernieuwde comité van het Rommelt in het park werkte een alternatief uit voor de rommelmarkt. Kinderen zullen onder meer op zoek kunnen gaan naar het hoofd van Rommelientje.
Volledig scherm
Het vernieuwde comité van het Rommelt in het park werkte een alternatief uit voor de rommelmarkt. Kinderen zullen onder meer op zoek kunnen gaan naar het hoofd van Rommelientje. © RV

Geen rommelmarkt op 1 mei, wel gezinsvriendelijke wandelzoektochten

RuiseledeVoor het tweede jaar op rij is de 25ste feesteditie van Het Rommelt in het Park uitgesteld. Maar het vernieuwde bestuur van de rommelmarkt komt met een alternatief. Vanaf 1 mei zal je in Ruiselede aan kindvriendelijke wandelzoektochten kunnen deelnemen.

 1. Johan Baele van ‘t Pompierke ruilt de postzak weer in voor de tapkraan: “De mensen opnieuw zien lachen. Daar kijk ik het meest naar uit”
  PREMIUM
  Tielt

  Johan Baele van ‘t Pompierke ruilt de postzak weer in voor de tapkraan: “De mensen opnieuw zien lachen. Daar kijk ik het meest naar uit”

  De Grote Heropening nadert met rasse schreden en met HLN gaan we elke dag luisteren hoe de horeca-uitbaters de voorbije periode beleefd hebben. Vandaag praten we met Johan Baele (45) van café ‘t Pompierke in Tielt. Hij ging vorig najaar aan de slag bij de post. “Je kunt je café geen twee keer na elkaar schilderen en hele dagen binnen blijven is niks voor mij. Al was ik toch blij dat ik mijn postzak opnieuw aan de haak kon hangen.” Al het nieuws over de heropening van terrassen in onze streek kan je hier lezen.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt
  Play
  dieren

  Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt