DOOMKERKE: de brandweer moest een hoogtewerker inzetten om boven de schouw van de woning te geraken.
Volledig scherm
DOOMKERKE: de brandweer moest een hoogtewerker inzetten om boven de schouw van de woning te geraken. © LSI

Brandweer ruim een uur in de weer met schouwbrand in Doomkerke

DoomkerkeIn Doomkerke (Ruiselede) had de brandweer van de zone Midwest ruim een uur de handen vol met een schouwbrand. De schade bleef beperkt tot wat lichte rookschade.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Gezin ruilt leven in België voor eigen camping in het zuidoosten van Frankrijk: “Wonen en werken op 1,5 kilometer hoogte, veel beter dan het stadsleven”
  PREMIUM

  Gezin ruilt leven in België voor eigen camping in het zuidoosten van Frankrijk: “Wonen en werken op 1,5 kilometer hoogte, veel beter dan het stadsleven”

  “Het is hard werken, maar elke middag houden we samen een koffiemomentje en genieten we van het uitzicht.” Céline Demey (37), haar man Gijs Van Gorp (35) en hun kinderen Auke (9) en Sam (8) zijn een nieuw leven gestart in het zuidoosten van Frankrijk. Het gezin verkocht hun woonst in Tielt en kocht een kampeerdomein in het piepkleine dorpje Saint-Sorlin-d’Arves. Lees hier hun avonturen.
  Tielt