Aan de Zandberg in Kruiskerke kan je een bijzonder geslaagd boekenruilkastje vinden.
Volledig scherm
Aan de Zandberg in Kruiskerke kan je een bijzonder geslaagd boekenruilkastje vinden. © RV

Boekenruilkastje in de stijl van een Britse telefooncel in Kruiskerke

RuiseledeAan het kruispunt van de Kruiskerkestraat met de Zandbergstraat in Ruiselede kun je sinds deze maand een bijzonder origineel boekenruilkastje vinden. Het gaat om een werk van lokaal kunstenaar en meubelmaker Marc Vandaele. 

  1. Siegrid en Lieven brengen voor het eerst de geur van verse frietjes naar het dorpsplein van Egem: “Dorp is erg enthousiast over het Egems Frietuurke”
    PREMIUM
    Egem

    Siegrid en Lieven brengen voor het eerst de geur van verse frietjes naar het dorpsplein van Egem: “Dorp is erg enthousi­ast over het Egems Frietuurke”

    Egemnaars kunnen straks voor het eerst genieten van verse frietjes uit eigen dorp dankzij Lieven De Boever (47) en Siegrid Cappelle (46). Pas recent kwam het koppel in Egem wonen, maar mede door corona besloot Lieven dat de tijd rijp was om een oude droom te realiseren. Hun ‘Egems Frietuurke’ zal vanaf 30 juni te vinden zijn naast de kerk. “Wanneer ik de knoop precies heb doorgehakt? Toen ik een boete in de bus kreeg omdat ik geflitst was toen ik frieten was gaan halen.”