Prinsen Harry en William met hun moeder Diana.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinsen Harry en William met hun moeder Diana. © UK Press via Getty Images

Zorgt Diana vandaag voor verzoening tussen Harry en William? “Meghan zou dit als verraad beschouwen”

RoyaltyDe spanning is te snijden in het Verenigd Koninkrijk, waar de gebrouilleerde prinsen Harry (36) en William (39) straks samen een standbeeld ter ere van hun overleden moeder prinses Diana onthullen. Zij zou vandaag normaal 60 jaar oud geworden zijn. Wat kunnen we vandaag verwachten? Hoe zullen de prinsen zich gedragen? En hoe groot is de kans op een verzoening? “Harry heeft de impact van zijn woorden serieus onderschat.”

17 reacties

 • Ronny Broeckx

  3 maanden geleden
  Datgene wat Diana zo populair maakte is dat ze gewoon is blijven doen zoals ze was . En inderdaad , het was een mooie vrouw met een prachtige uitstraling die ze wist uit te spelen tegenover de pers . De pers die hier misbruik van maakte heeft voor Diana veel kwaad gedaan waardoor ze zich uiteindelijk bijna moest verstoppen en het ook haar dood heeft veroorzaakt . Haar grootste fout was trouwen met Charles , een gewoon leven had haar veel beter afgegaan .
 • Pim Pauwels

  3 maanden geleden
  Mooie foto
 • Sabin Schoofs

  3 maanden geleden
  De twee echtgenotes van Harry en William kunnen nog niet aan Diana komen tippen!
 • WILLY ZACHEL

  3 maanden geleden
  Alle dagen lees je iets anders ook steeds verschillend in de verschillende krantenknipsels in de verschillende landen ?? Zouden ze niet beter stoppen met die onzin !
 • Jo Nijs

  3 maanden geleden
  Die foto bovenaan, die pakt mij nu se. Ach, kon de tijd maar stilgezet worden...