Prins Joachim, zoon van prinses Astrid.
Volledig scherm
Prins Joachim, zoon van prinses Astrid. © BELGA/El Confidencial

Zoon van prinses Astrid test positief op corona na lockdownfeestje in Spanje

Een lid van de Belgische koninklijke familie heeft eerder deze week een lockdownfeestje bijgewoond in de Spaanse stad Cordoba. Die persoon testte nadien positief op het coronavirus. Dat meldt de Spaanse krant El Confidencial. Het koningshuis bevestigt dat het om prins Joachim (28), de jongste zoon van prinses Astrid gaat. 

67 reacties

 • Betty Cools

  2 jaar geleden
  En wij maar braaf in quarantaine zitten, onze oudjes die nog steeds geen bezoek mogen ontvangen. Hij zou beter stage volgen in het respecteren van de regels die voor iedereen moeten worden opgevolgd prins of geen prins!
 • Tintin Peter

  2 jaar geleden
  Als hij 27 contacten doorgeeft dan waren ze toch met 28. Doe eens lekker 28 x4000 euro boete voor meneer (zelf te betalen) en schenk het aan een goed doel.
 • Geert Schellemans

  2 jaar geleden
  Als het verhaal klopt dat hij de dag na het feestje - sorry reünie - al positief test dan is hij toch wel iemand waar de incubatietijd heel snel is. Die 27 namen kunnen best uitgebreid worden naar alle passagiers van zijn vlucht op 25 mei.
 • Dominique Maes

  2 jaar geleden
  Ineens bewijs geleverd dat het ‘track &trace systeem ‘ geen privacy kan garanderen. GDPR wetgeving zorgt ervoor dat deze onthulling heel veel geld kan opleveren aan deze ‘prins’
 • rita vdbergh

  2 jaar geleden
  glenn wouters, weet je wat het probleem is van de comfortabel rijken, voor hen bestaan geen wetten, ze hebben teveel tijd en teveel geld en dat is ook voor veel leden van de koninklijk familie. In sommige steden zijn boetes uitgedeeld omdat gezinnen die samengehokt wonen eens buitenkwamen met hun kinderen die nood hadden aan sociaal contact of op een bankje onder een boom gingen zitten. De bedenker van de bubbel van vier moet maar eens uitleggen hoe hij hetzelf toepast als je gaat werken.