Máxima
Volledig scherm
PREMIUM
Máxima © Reporters / Splash

Zonder make-up en zichtbaar vermoeid: zware periode eist z'n tol bij koningin Máxima

RoyaltyDe Nederlandse koningin Máxima heeft een bewogen week achter de rug. In één week tijd reisde de vorstin voor een driedaagse staatsbezoek met haar man door Zweden, bezocht ze de Amerikaanse hoofdstad Washington voor haar VN-werk én vloog ze naar Tanzania. IJzersterk, maar ook duidelijk vermoeid kwam ze daar aan. Niet moeilijk, want de dreiging tegenover haar dochter, Amalia, is nooit ver weg...

6 reacties

 • Jean Schepens

  5 maanden geleden
  zo ziet u maar ; 't zijn ook maar gewone mensen zoals u en ik ... NONKELJEAN
 • erik swaegers

  5 maanden geleden
  Die blijft ook geen 20 jaar toch? helemaal mijn type vrouw als ik naar mijn trouw foto zie. En die foto is ook al 34 jaar oud. Ik zie er ook helemaal anders uit waarom deze Máxima niet dan? Toch normaal! Altijd een prachtvrouw gevonden. Alexanderke daarentegen durft al eens te denken dat hij alles mag en kan maar ik ken de mens niet ik ga dan ook niet oordelen wat mag en niet mag dat moeten de Hollanders zelf maar doen. Toch een andere cultuur daar die durven al eens buiten de lijntjes kleuren.
 • William Helsen

  5 maanden geleden
  Het charme offensief is begonnen. Ze zijn niet meer zo populair in NL. Even laten zien hoe gewoon ze toch wel zijn.
 • mireille pissens

  5 maanden geleden
  Een prachtige vrouw en zeker zonder make-up
 • Ingrid Segers

  5 maanden geleden
  Mooi zonder make up
 1. 50 jaar geleden brak ze zijn hart, nu zet Charles voor haar zijn zoon aan de deur: de grote triomf van Queen Camilla
  PREMIUM
  Royalty
  10

  50 jaar geleden brak ze zijn hart, nu zet Charles voor haar zijn zoon aan de deur: de grote triomf van Queen Camilla

  De kleinkinderen van Camilla (75) worden getipt voor een opvallende rol op de kroning van koning Charles III (74) in mei, en zijzelf zou nadien simpelweg door het leven gaan als ‘de Queen’. De ultieme overwinning van de voormalige minnares, die Charles precies 50 jaar geleden tot wanhoop dreef. Nu is haar positie zo sterk dat de koning zijn eigen zoon uit Frogmore Cottage zette omdat hij haar aanviel. De kroniek van Camilla’s onmogelijk geachte zegetocht. “Ze papte aan met Charles om haar man een lesje te leren.”
 2. Koningin Mathilde en prinses Elisabeth bezoeken het graf van Toetanchamon
  ROYALTY

  Koningin Mathilde en prinses Elisabeth bezoeken het graf van Toetancha­mon

  Koningin Mathilde (50) en kroonprinses Elisabeth (21) hebben vandaag het graf van Toetanchamon in Egypte bezocht. Bekende egyptoloog Zahi Hawass leidde de royals rond. Het was een blij weerzien, want de man ontving koning Filip, koningin Mathilde en hun kinderen voor het eerst tijdens een privévakantie in 2018. “Ik heb al veel koningen en koninginnen ontmoet, maar zij zijn mijn absolute favorieten”, klinkt het bij Hawass.
 1. ANALYSE. "Charles ziet Edward als een minderwaardige royal": zo gaat het in Buckingham Palace, zes maanden na de dood van de Queen
  PREMIUM
  Royalty

  ANALYSE. "Charles ziet Edward als een minderwaar­di­ge royal": zo gaat het in Buckingham Palace, zes maanden na de dood van de Queen

  De Britse koningin Elizabeth, de oudste en langst regerende monarch ter wereld, stierf exact zes maanden geleden op 96-jarige leeftijd. Dat betekent dat koning Charles III (74) vandaag een half jaar op de troon zit. Zes woelige maanden, waarin wel wat brandjes geblust moesten worden. Hoe zitten de machtsverhoudingen bij de Windsors na dat half jaar? Onze royalty-expert Wim Dehandschutter analyseert de relatie van Charles met zijn familieleden. “Hij ziet zijn broer Edward als een ‘minderwaardige’ royal.”
 2. “Hij is een opportunistische rioolrat”: scheiding van Spaanse prinses Cristina draait uit op bitse geldstrijd
  PREMIUM
  Royalty

  “Hij is een opportunis­ti­sche rioolrat”: scheiding van Spaanse prinses Cristina draait uit op bitse geldstrijd

  De echtscheiding tussen Cristina (57) van Spanje en de half-Belgische Iñaki Urdangarin (55) is “een bodemloze put” geworden. Dat concluderen koningshuisexperten nu er heel wat ophefmakende details rond de procedure zijn gelekt. Zo eist de overspelige Iñaki één van Cristina’s eigendommen op, liefst 2 miljoen euro én 75 procent van haar loon. En dat terwijl hij nu al rijkelijk onderhouden wordt door zijn ex-vrouw. Wat staat er op het spel en waar eindigt dit? “We kunnen gerust stellen dat Iñaki zich tot álles zou verlagen.”