Charles en Diana
Volledig scherm
PREMIUM
Charles en Diana © epa

Zo verliepen de eerste uren en dagen na de dood van prinses Diana: “De tv’s van Harry en William werden meteen weggehaald”

Royalty“‘Waarom moet dit ons weer overkomen?’, huilde prins Charles. Hij zag zijn toekomst voor zijn ogen uit elkaar vallen.” Het zijn opvallende taferelen die royaltywatcher Andrew Morton beschrijft. In zijn nieuwe boek bekijkt hij de eerste kritieke uren en dagen na de dood van prinses Diana van naderbij. Hij hoorde van intimi hoe achterdochtig de Queen was, hoe William en Harry ingelicht werden en hoe Charles helemaal overstuur raakte. “De Queen werd daarna ook gedwarsboomd door bepaalde paleismedewerkers.” 

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Onderzoek naar pestgedrag van Meghan Markle afgerond, maar uitkomst blijft geheim
  Royalty

  Onderzoek naar pestgedrag van Meghan Markle afgerond, maar uitkomst blijft geheim

  Het onderzoek naar de vermeende pesterijen van Meghan Markle (40) in het Britse paleis is afgerond, meldt ‘The Sunday Times’. Als gevolg hiervan zouden bepaalde “beleidslijnen en procedures” bij personeelszaken worden verbeterd, zo melden bronnen aan de krant. Het is echter niet duidelijk wat de precieze uitkomst van het onderzoek is, aangezien dit wegens privacyredenen niet wordt bekendgemaakt.