Harry en de Queen
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en de Queen © AP

Zo innig was de band tussen de Queen en prins Harry: “Ze bedekte alles met de mantel der liefde, zelfs de naaktfoto’s”

RoyaltyOver de banden met zijn vader en broer valt te discussiëren, maar niemand twijfelt aan het oprechte verdriet van prins Harry (37) voor zijn grootmoeder. In een liefdevol betoog op zijn website bedankte hij de Queen voor haar “goede raad” en “aanstekelijke lach”. Harry was volgens insiders altijd het favoriete kleinkind van koningin Elizabeth. En ook zelf beweerde hij dat hij ondanks de Megxit nooit ruzie heeft gehad met Elizabeth. Hoe zat hun dynamiek in elkaar?

8 reacties

 • Sina Hogeboom

  2 weken geleden
  @Eens Tuur maar ze heeft vast gedacht William red zich wel.En Harry ik vind hem ook leuk de humor maakt de band.
 • JOHAN VLEIRICK

  2 weken geleden
  Mooi en aandoenlijk!
 • Monique Moens

  2 weken geleden
  Ze heeft over velen van haar familie een hand boven het hoofd gehouden. Zoals een echte moeder en grootmoeder. Maar dat valt nu weg.
 • Vivi Lefebre

  2 weken geleden
  Harry heeft het karakter van zijn moeder Diana, dat moet gezegd ,hij zal er ook wel komen weliswaar met veel minder ,geld maakt niet gelukkig ,maar maakt enorm veel kapot .
 • Geert Van de Moortele

  2 weken geleden
  Nu tijd voor weerwerk van William.
 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 2. Kate Middleton begaat eerste ‘misstap’ in meer dan 10 jaar bij koninklijke familie
  Royalty

  Kate Middleton begaat eerste ‘misstap’ in meer dan 10 jaar bij koninklij­ke familie

  De Britse prins William (40) en zijn vrouw Kate Middleton (40) hebben deze week voor het eerst een bezoek gebracht aan Wales sinds zij de titels prins en prinses van Wales dragen. Het koppel ging langs in de stad Swansea en op het eiland Anglesey, waar ze nog hebben gewoond. Tijdens het bezoek deed prinses Kate echter een uitspraak die de Britse pers niet beviel, waarna haar verweten werd dat ze het protocol brak en een ‘faux pas’ beging.