Prins Harry en Meghan Markle
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Harry en Meghan Markle © AP

Zelfs de gevreesde biografie staat op de helling: Harry en Meghan krijgen hun zaakjes maar niet op orde

RoyaltyVolgende week zetten prins Harry (38) en Meghan Markle (40) opnieuw voet op Britse bodem, maar ze zijn daar niet bepaald welkom. Noch de Britse royals, noch het publiek zitten op hun komst te wachten. Reken daar nog eens bij dat het koppel zopas alweer een belangrijke medewerkers verloor én dat de releasedatum van Harry’s boek op de lange baan wordt geschoven, en je voelt dat het de Sussexen niet helemaal meezit. Kan hun nieuwe PR-goeroe beterschap brengen? 

8 reacties

 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Moest hij heel eerlijk zijn, hij zou waarschijnlijk toegeven dat hij zich nooit had mogen laten inpalmen door die derderangsactrice
 • Linda Wellekens

  1 maand geleden
  Wat hebben zij te bieden ? Ik vrees dat de geldzucht er te veel aan is.
 • Regina Van Akker

  1 maand geleden
  Ze gaan tenonder, zoveel is zeker. Harry zal heel veel spijt krijgen!
 • Karel Dierckx

  1 maand geleden
  Ze zoeken zelf de media op als het hen wat kan opleveren, Leen Van den Bussche. De tabloids zijn crapuleus, maar als je erop aanstuurt dat je successen gepubliceerd worden omdat dat moet leiden tot meer contracten valt het te verwachten dat je bij mislukkingen niet onder de radar blijft. Zoveel mogelijk contracten tekenen, liefst met grote voorschotten, wordt ook snel problematisch als je nadien je verplichtingen niet nakomt. Hoog tijd om eens iets af te maken.
 • Leonarda Van Opbroecke

  1 maand geleden
  De media wilt dat koppel gewoon verwoesten enkel voor zelfverrijking.