De prinses - met echte naam Marie Christine von Reibnitz - is getrouwd met prins Michael, de neef van Queen Elizabeth.
Volledig scherm
PREMIUM
De prinses - met echte naam Marie Christine von Reibnitz - is getrouwd met prins Michael, de neef van Queen Elizabeth. © AP

Ze trok alle aandacht met schandalen, nu vecht prinses Michael van Kent in alle stilte voor haar gezondheid

RoyaltyVerschijnt Marie Christine von Reibnitz (76), officieel prinses Michael van Kent, in de toekomst nog op het publieke toneel? Het is een vraag die steeds luider wordt gesteld. De echtgenote van de Britse prins Michael van Kent (79) - de neef van koningin Elizabeth (95) - werd getroffen door Covid-19 en vecht hard tegen bijwerkingen die zijn opgetreden na het zetten van haar coronavaccin. Het veroorzaakt zorgen om de prinses, die in het verleden al meermaals in opspraak kwam met allerlei schandalen, maar die negatieve aandacht niet leek te schuwen. “Ze had altijd een zeer levendige persoonlijkheid, maar nu is ze al haar pit verloren en komt ze niet meer buiten.”

4 reacties

 • Lydia Appelmans

  3 maanden geleden
  Volledig akkoord Bart
 • luc Cuypers

  3 maanden geleden
  De mensen in Pepinster liggen van dergelijk drama wakker . Nogmaals een bewijs dat je met al je geld , je gezondheid niet kan kopen . Datzelfde geld kan echter heel wat leed in de wereld helpen verzachten .
 • Bart Dekort

  3 maanden geleden
  Als ge als werkmens doet wat zij doen, dan zijt ge ne marginale, als ge gelinkt wordt aan een koningshuis, dan zijt ge een levendige persoonlijkheid. De mens zou ipv al die overbodige lessen op school, verplicht moeten worden een pakket filosofie zich eigen te maken, zodat men alles een beetje in het juiste perspectief kan plaatsen.
 • Lowi Verborgt

  3 maanden geleden
  Een vrouw met karakter.
 1. Wie is de mysterieuze hertog van Kent, de nieuwe man aan de zijde van Queen Elizabeth?
  PREMIUM
  Royalty

  Wie is de mysterieu­ze hertog van Kent, de nieuwe man aan de zijde van Queen Elizabeth?

  Hij is zo royal als maar kan zijn, met koninklijk bloed uit maar liefst vier Europese koningshuizen. Toch hield Edward Windsor (85), de hertog van Kent, zich het liefst op de achtergrond. Maar nu de Queen - zijn nicht en sinds zijn tienerjaren ook boezemvriendin - zijn steun nodig heeft, duikt hij plots wél op in de spotlights. Een volbloed militair die een verboden romance nastreefde: het mag niet verwonderen dat Elizabeth zich net door hem zo begrepen voelt. “Hij vult de leegte die prins Philip heeft achtergelaten.”
 2. Klimaatexperten in de wolken met uitspraken prins William, William Shatner iets minder: "Hij snapt het niet”
  ROYALTY
  3

  Klimaatex­per­ten in de wolken met uitspraken prins William, William Shatner iets minder: "Hij snapt het niet”

  William Shatner (90), die deze week als oudste persoon ter wereld een ritje naar het heelal maakte, is het niet eens met de kritiek van de Britse prins William (39) op het ruimtetoerisme. Volgens de prins zou het beter zijn mochten “de grootste breinen” zich concentreren op het redden van de planeet. “Hij is een vriendelijke jongen, maar zit fout”, reageert Shatner. Klimaatexperten zijn wel grote fan van de uitspraken van de hertog.
 3. Seksueel misbruik, ontrouw en een dwergwerpwedstrijd: dit zijn de zwarte schapen van het Britse koningshuis
  PREMIUM
  Royalty

  Seksueel misbruik, ontrouw en een dwergwerp­wed­strijd: dit zijn de zwarte schapen van het Britse konings­huis

  De schandalen in het Britse koningshuis blijven elkaar in sneltempo opvolgen. Als het niet prins Harry is die tegen de schenen van zijn (groot)ouder schopt, is het prins Michael van Kent die zijn koninklijke status misbruikt voor een enorme som geld. En dat zijn enkel de recente schandalen: het verleden van de royals is doorspekt met beschuldigingen van verkrachting, racisme, affaires en drugsgebruik. Om over dat wildplassen en die dwergwerpwedstrijd nog maar te zwijgen. Een overzicht van de zwarte schapen in het Britse koningshuis en hun gênante zondes.