Prins Louis en zijn grootvader, Charles.
Volledig scherm
Prins Louis en zijn grootvader, Charles. © Photo News

“Ze is nu bij opa”: de aandoenlijke reactie van kleine prins Louis op overlijden van zijn overgrootmoeder

RoyaltyDe Queen is overleden. En hoewel de hele wereld rouwt, is de impact toch het grootst voor haar familie. Zeker voor haar jonge achterkleinkinderen: George, Charlotte en Louis. De kinderen van prins William zijn intussen op de hoogte van het feit dat ‘Grannie’ er niet meer is. Vooral de kleine prins Louis had daarop een hartverwarmende reactie.

8 reacties

 • Wendy Vanderhallen

  3 maanden geleden
  Normale reactie van een kind dat ook 1 ander kind zou zeggen
 • Franky Vansteelandt

  3 maanden geleden
  Normaal hoe dat kind reageert op een normale reactie die de uitleg van zijn mama wel is die een kind van 4 moet uitleggen dat oma, grannie, bomma, nonna of hoe je je grootmoeder noemt er niet meer is. Dat bewijst dat zelfs de rijksten nog iet menselijks hebben.
 • germaine asselbergs

  3 maanden geleden
  Koningin of niet, zij blijft moeder, grootmoeder en overgrootmoeder. Het verdriet is er ook voor hen.
 • Nathalie Laporte

  3 maanden geleden
  Onbeduidende uitleg.. heeft ws geluisterd naaf onze ministers want zijn daar ook meesters in
 • Luc CAUDRON

  3 maanden geleden
  Veel sterke in deze moeilijke tijden 💧
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.