Meghan Markle
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan Markle © Photo News

"Ze is bereid om over lijken te gaan": docu onderzoekt of Meghan Markle nu slachtoffer of net pester is

Royalty“Het was hun eigen ‘chief of staff’ die aan de alarmbel trok.” Over het twijfelachtige gedrag van hertogin Meghan Markle (40) is al veel gespeculeerd. Buckingham Palace weigert echter de resultaten van hun onderzoek naar de pesterijen vrij te geven. Waarom precies? Is Meghan een genadeloze pestkop? Of zijn zulke beweringen slechts het product van racisme en angst voor het onbekende? Een nieuwe documentaire zoekt het uit. “Toen ze lucht kreeg van het verhaal, stuurden haar advocaten me een lange dreigbrief.” 

13 reacties

 • Myriam Driessens

  2 dagen geleden
  het is vooral een geldwolf lijkt me
 • Luc Hermans

  4 dagen geleden
  Gewoon een zelfstandige vrouw, noem het Diva als je wil, die de ouderwetse gewoontes van het Engelse protocol niet wil volgen. En gelijk heeft ze.
 • Henri Demeer

  4 dagen geleden
  Een manipulatieve narciste is het en Harry loopt erin .Blijft niet duren.
 • Suzy Wann

  4 dagen geleden
  Eli bosch jij kent haar persoonlijk, hoe ken je anders haar karakter vraag ik me af.
 • Reynold Claeys

  5 dagen geleden
  Deze Dame zal zeker en vast wel haar karakter hebben en ook minpunten in haar gedrag, dit zoals ieder van ons. Maar om haar nu af te schilderen als een valse kat is er over. Trouwens al die journalisten, de media enz.komen hier allemaal met anonieme getuigen, zogezegd om hun privacy te respecteren. Wanneer ik iets te zeggen heb die ik dit niet anoniem. Volgens mij zijn het leugens en vol hypocrisie zowel van de zogezegde getuigen maar zeker van de journalisten en andere schrijvers.