Harry en Meghan met zoontje Archie.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan met zoontje Archie. © AP

Zal Lilibet ooit gedoopt geraken? “De Queen en prins Harry staan voor een impasse”

RoyaltyLilibet Diana Mountbatten-Windsor, het jongste dochtertje van prins Harry (36) en zijn echtgenote Meghan Markle (40), kwam op 4 juni 2021 ter wereld. Dat is intussen al bijna drie maanden geleden, en het meisje is nog steeds niet gedoopt. Het event zou overschaduwd worden door de aanhoudende vete tussen Harry en de koninklijke familie. “Harry en Meghan willen het héle pakket, de Queen zit daar niet op te wachten.”

11 reacties

 • linda de cort

  1 jaar geleden
  De Queen heeft groot gelijk niks meer toegeven aan die 2 Ze wilden weg awel dat ze dan hun leven leiden en de Britse familie met rust laten Wat die 2 het beste kunnen is poen scheppen via de media … media waarvoor ze zijn gaan lopen uit de UK. Ze zijn zelfs nog niet meer waard dat ze een titel dragen die 2 !
 • willy zachel

  1 jaar geleden
  Dopen is toch niet meer van deze tijd ? Het is gewoon een ouderwetse ongeloofwaardige godsdienstige poppenkast ! En godsdienst is puur boerenbedrog !
 • Lydia Appelmans

  1 jaar geleden
  De queen zou eindelijk eens haar hart moeten verzachten voor ze sterft
 • karin verwimp

  1 jaar geleden
  Laat dat nu eens aan Lilibet zelf over als ze oud genoeg is. Voor hetzelfde geld wil ze het dan niet en je laten ontdopen is vaak een heel geloop voor de nodige papieren.
 • Axel Italis

  1 jaar geleden
  1) Doop is niet verplicht, 2) Iedereen mag dopen. Kwakje water, zout en gedaan. Waarschijnlijk willen ze het verzilveren op Netflix!
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.