Harry en Meghan met zoontje Archie.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan met zoontje Archie. © AP

Zal Lilibet ooit gedoopt geraken? “De Queen en prins Harry staan voor een impasse”

RoyaltyLilibet Diana Mountbatten-Windsor, het jongste dochtertje van prins Harry (36) en zijn echtgenote Meghan Markle (40), kwam op 4 juni 2021 ter wereld. Dat is intussen al bijna drie maanden geleden, en het meisje is nog steeds niet gedoopt. Het event zou overschaduwd worden door de aanhoudende vete tussen Harry en de koninklijke familie. “Harry en Meghan willen het héle pakket, de Queen zit daar niet op te wachten.”

11 reacties

 • linda de cort

  3 weken geleden
  De Queen heeft groot gelijk niks meer toegeven aan die 2 Ze wilden weg awel dat ze dan hun leven leiden en de Britse familie met rust laten Wat die 2 het beste kunnen is poen scheppen via de media … media waarvoor ze zijn gaan lopen uit de UK. Ze zijn zelfs nog niet meer waard dat ze een titel dragen die 2 !
 • willy zachel

  1 maand geleden
  Dopen is toch niet meer van deze tijd ? Het is gewoon een ouderwetse ongeloofwaardige godsdienstige poppenkast ! En godsdienst is puur boerenbedrog !
 • Lydia Appelmans

  2 maanden geleden
  De queen zou eindelijk eens haar hart moeten verzachten voor ze sterft
 • karin verwimp

  2 maanden geleden
  Laat dat nu eens aan Lilibet zelf over als ze oud genoeg is. Voor hetzelfde geld wil ze het dan niet en je laten ontdopen is vaak een heel geloop voor de nodige papieren.
 • Axel Italis

  2 maanden geleden
  1) Doop is niet verplicht, 2) Iedereen mag dopen. Kwakje water, zout en gedaan. Waarschijnlijk willen ze het verzilveren op Netflix!
 1. IN BEELD. Prinses Claire verschijnt voor het eerst sinds lang weer in het openbaar
  Royalty
  17

  IN BEELD. Prinses Claire verschijnt voor het eerst sinds lang weer in het openbaar

  Alsof ze nooit weggeweest is van het publieke toneel, zo enthousiast en goedgezind verscheen prinses Claire gisteren aan de zijde van koningin Paola op een prijsuitreiking in Brussel. De 47-jarige echtgenote van prins Laurent was nochtans zo’n twee jaar uit beeld. Er deden geruchten over een ziekte de ronde, en ze zou zelfs het echtelijk dak verlaten hebben. Zeker is dat prinses Claire Covid-19 gehad heeft. Nu is ze dus aan een comeback bezig: twee weken geleden woonde ze met Laurent en de kinderen een concert bij.