Prins Andrew.
Volledig scherm
Prins Andrew. © EPA

Zaak-Epstein blijft nazinderen: Britse prins Andrew niet aanwezig op verjaardagsparade van Queen

RoyaltyPrins Andrew (61) zal op 12 juni niet aanwezig zijn bij de parade ter ere van de verjaardag van koningin Elizabeth (94). Als de festiviteiten kunnen doorgaan zal de hertog van York vervangen worden door voormalig generaal-majoor Roland Walker. Dat meldt The Sunday Times.

2 reacties

 • Marcel Van Overloop

  2 maanden geleden
  Dan wordt je geboren als prins en alles onder je gat geschoven en dan verknal je dat zo.
 • paul van de velde

  2 maanden geleden
  Die hoor in de gevangenis en niet in het kasteel te zijn wie weet wat deze nog allemaal niet heeft uitgestoken met de minderjarigen daar bij zijn goede vriend. Ook de andere koninklijke familie leden zouden beter hun afkeer tonen en hem vermijden of keuren die het goed soms. Begrijp echt niet waarom ze die zo beschermen het deksel moet dicht.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's