De hertog en hertogin van Sussex, prins Harry en Meghan Markle, kondigden op Valentijnsdag de komst van hun tweede kind aan. Het is nog niet bekend of de baby een jongetje of een meisje is.
Volledig scherm
De hertog en hertogin van Sussex, prins Harry en Meghan Markle, kondigden op Valentijnsdag de komst van hun tweede kind aan. Het is nog niet bekend of de baby een jongetje of een meisje is. © AFP

Wordt het Alfie, Alexandra of toch Diana? Britten gokken massaal op naam tweede kindje Harry en Meghan

RoyaltyNu prins Harry (36) en Meghan Markle (39) de komst van een tweede kindje aangekondigd hebben, speculeren de Britten al massaal over de naam van het kleintje. Op dit moment lijken vooral Alfie en Alexandra populair, al gokken sommigen ook op Diana als naam voor de kleine baby. Met de datum van hun bekendmaking lijkt Harry in elk geval naar zijn overleden moeder te verwijzen.

0 reacties

 1. Prins Harry en Meghan achterna? Koningin Paola gooit alles op tafel in nieuwe docu: “Het paleis werkt hier niet aan mee”
  Royalty
  6

  Prins Harry en Meghan achterna? Koningin Paola gooit alles op tafel in nieuwe docu: “Het paleis werkt hier niet aan mee”

  Werd koningin Paola (83) geïnspireerd door de plannen van de Britse prins Harry en Meghan Markle om in een tv-interview haar verhaal te vertellen? Het zou zowaar kunnen, nu blijkt dat er in alle stilte gewerkt wordt aan een nieuwe documentaire rond de echtgenote van koning Albert. Later dit najaar zal de 83-jarige Paola “onomwonden” haar levensverhaal vertellen op het kleine scherm, iets wat nooit eerder is gebeurd in ons land. Voelen koning Filip en koningin Mathilde het zweet nu uitbreken?
 2. Queen Elizabeth ‘verheugd’ na zwangerschap Meghan Markle, maar is dat écht zo? “Het paleis is alweer in snelheid gepakt”
  PREMIUM
  Royalty

  Queen Elizabeth ‘verheugd’ na zwanger­schap Meghan Markle, maar is dat écht zo? “Het paleis is alweer in snelheid gepakt”

  De Britse prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) verwachten een broertje of zusje voor hun zoontje Archie. Dat heeft een woordvoerder van het koppel bevestigd. “De hertog en hertogin van Sussex zijn dolgelukkig omdat ze hun tweede kindje verwachten”, klonk het in een verklaring, waar de Queen volgens kenners echter niet op de hoogte van was. Zorgt het vlak voor de langverwachte evaluatie van de Megxit op 1 maart nu voor nieuwe spanningen? Dit is wat royaltykenners écht weten over de aankondiging van prins Harry en Meghan Markle.
 3. Prins Charles bezocht prins Philip voor gesprek over de toekomst: “Op een dag zul jij de leider van de familie zijn”
  Royalty

  Prins Charles bezocht prins Philip voor gesprek over de toekomst: “Op een dag zul jij de leider van de familie zijn”

  Prins Philip (99) ligt al dertien dagen in het ziekenhuis. Meer en meer lijkt het een ernstige situatie te worden. Niet alleen werd de hertog van Edinburgh overgeplaatst naar een ander ziekenhuis om een verdere behandeling van zijn hardnekkige infectie te krijgen. Ook riep hij zijn zoon prins Charles (72) bij zich om over de ‘toekomst’ te praten. Dat meldt de ex-perschef van de koningin, Dickie Arbiter.
 1. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"

 2. Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren
  Play

  Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren