Prince Charles
Volledig scherm
Prince Charles © Photo News

Wordt Charles binnen 18 maanden koning? Britten zijn overtuigd van wel, want de Queen wil op pensioen

RoyaltyEr is nog niets officieel gemaakt, maar achter de schermen van Kensington Palace gedraagt prins Charles zich al als een echte koning. Dat is misschien broodnodig, want volgens de Britse media is de Queen van plan om op haar 95ste op pensioen te gaan, en dat is binnen 18 maanden al zover. Ze heeft het intussen wel verdiend, want met 65 jaar op de troon is ze de langst regerende Britse koningin ooit. 

13 reacties

 • Wang-Hey Tai

  2 jaar geleden
  Hoewel hij de titel van “koning” nog niet heeft, doet hij achter de schermen wel veel belangrijke zaken. Bovendien kunnen wij zelf er niets aan doen dat hij de koning zal worden. Ten slotte is hij oud, dus als hij een mindere goede koning zou zijn, dan zal het toch niet lang duren voordat iemand anders koning wordt. Ik denk dat prins Charles een verantwoordelijke en goede koning zal zijn.
 • Robert De Fruytier

  2 jaar geleden
  Hij kan in ieder geval al goed lachen door het idee van zijn toekomstige riante loon.........
 • Matthias Gyselinck

  2 jaar geleden
  Queen Elizabeth is sinds 1952 koningin en is hierdoor al 67 jaar koningin en niet 65 zoals het artikel beweerd. Bovendien woont Prince Charles niet in Kensington Palace maar Clarence House. Prince William woont in Kensington Palace daarentegen. Echter zal Queen Elizabeth nooit aftreden want een Brits staatshoofd legt haar/zijn geloften af tov God en niet tov het parlement. Zij worden gezalfd in Westminster Abbey en zijn staatshoofd tot hun dood.
 • MARTINA HEREMANS

  2 jaar geleden
  Dat werdt hoog tijd
 • Patrick Duyck

  2 jaar geleden
  Volgens mij gaan ze William promoveren