Harry en William
Volledig scherm
Harry en William © Photo News

William vroeg zelf om Peter Philips tussen hem en Harry te laten lopen: “Hij had ruimte nodig”

RoyaltyPrinsen William (39) en Harry (36) liepen gisteren als enige broers niet naast elkaar tijdens de rouwstoet voor prins Philip. Hun neef, Peter Philips, liep tussen hen. Blijkbaar was dat op vraag van William, die naar eigen zeggen ‘ruimte nodig had’. 

7 reacties

 • Carla Van Geel

  2 jaar geleden
  William en Harry stappen wel naast elkaar, met afstand voor corona en de zoon van An, ook een kleinzoon zoals de twee broers stapt altijd ietsje achteraan, naargelang sommige foto's stapt die tussen de broers maar dat is niet zo. Prins Philip was trouwens de enige die "alles" voor de ceremonie gepland had, ook de opstelling en het niet dragen van uniformen. Hij was een heel integere en liefdevolle grootvader die ook nu bij de pers blijkbaar op de achtergrond wordt geduwd
 • Dominique Hermys

  2 jaar geleden
  Schandelijke uitspraak? Dat ze iedereen gerust laten, dan was dit allemaal niet gebeurd. Niemand moet zich daarmee moeien. Niemand weet daar het fijne van. Ook wij niet. Ze zeggen dat er voor alles een oplossing is. Laat die mensen gerust. Iemand veroordelen is toch zo gemakkelijk. Roddelen kan iedereen.
 • germaine asselbergs

  2 jaar geleden
  T was maar best dat Markle ginder is gebleven. Was zeker geen moment om de show te stelen.
 • Jos Verelst

  2 jaar geleden
  Harry heeft zich helemaal niet misdragen, hij heeft een schandelijke houding en uitspraak van iemand van de familie, die zich boven alles verheven vindt, publiek gemaakt. Is het een misdaad racisme openlijk aan de kaak te stellen ? Ik dacht het niet.
 • vangeel guido

  2 jaar geleden
  Voor deze foto liepen ze naast elkaar te spreken dus geen probleem.