Prins William en Kate Middleton hebben het gehad met BBC.
Volledig scherm
Prins William en Kate Middleton hebben het gehad met BBC. © Amazon Prime

William en Kate nodigen BBC niet meer uit voor hun kerstconcert: “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”

RoyaltyHet ziet er niet goed uit voor de samenwerking tussen de Britse staatszender BBC en het lokale koningshuis. Nadat BBC de controversiële documentaire ‘The Princes and the Press’ uitzond, over de vete tussen prinsen William en Harry, weigeren de royals om in de toekomst nog met de zender samen te werken. William (39) en zijn echtgenote Kate (39) voegen meteen de daad bij het woord, en nodigen BBC niet uit voor hun jaarlijkse kerstconcert. 

7 reacties

 • emiel wouters

  2 weken geleden
  Door ze te weigeren geef je toe aan de waarheid die over jullie wordt geschreven. Eerlijkheid siert, maar dat kennen deze kringen blijkbaar niet.
 • Rayman Van Den Bulck

  2 weken geleden
  Toen Meghan en harry belaagd werden hoorde je niks Je oogst wat je zaait
 • Joost Berckx

  2 weken geleden
  Koning, koningin, prinsen en prinsessen, nooit verkozen door het volk en dus ook niet democratisch verkozen, weg ermee. Iedereen gelijk voor de wet. Alle mensen zijn gelijk is een grondbeginsel maar waarom blijven we dan mensen betalen die alleen omwille van het afkomst recht zouden hebben op een jaarlijks fortuin op kap van de bevolking. Grote sier, gigantische rijkdommen en dan ook nog eens een dotatie krijgen, waarom?
 • robert van puyenbroeck

  2 weken geleden
  Dat krijg je als je in het potje van de "royalty's" gaat roeren, hun motto is : oren, zien en zwijgen.
 • Albert de Lovendeghem

  2 weken geleden
  Ja, huisje weltevree is niet opgezet met de waarheid. De Firm moet beschermd worden, desnoods door leugens en manipulatie van de TV zenders.