Prins William en Kate Middleton hebben het gehad met BBC.
Volledig scherm
Prins William en Kate Middleton hebben het gehad met BBC. © Amazon Prime

William en Kate nodigen BBC niet meer uit voor hun kerstconcert: “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”

RoyaltyHet ziet er niet goed uit voor de samenwerking tussen de Britse staatszender BBC en het lokale koningshuis. Nadat BBC de controversiële documentaire ‘The Princes and the Press’ uitzond, over de vete tussen prinsen William en Harry, weigeren de royals om in de toekomst nog met de zender samen te werken. William (39) en zijn echtgenote Kate (39) voegen meteen de daad bij het woord, en nodigen BBC niet uit voor hun jaarlijkse kerstconcert. 

7 reacties

 • emiel wouters

  1 jaar geleden
  Door ze te weigeren geef je toe aan de waarheid die over jullie wordt geschreven. Eerlijkheid siert, maar dat kennen deze kringen blijkbaar niet.
 • ria vermeylen

  1 jaar geleden
  Toen Meghan en harry belaagd werden hoorde je niks Je oogst wat je zaait
 • Joost Berckx

  1 jaar geleden
  Koning, koningin, prinsen en prinsessen, nooit verkozen door het volk en dus ook niet democratisch verkozen, weg ermee. Iedereen gelijk voor de wet. Alle mensen zijn gelijk is een grondbeginsel maar waarom blijven we dan mensen betalen die alleen omwille van het afkomst recht zouden hebben op een jaarlijks fortuin op kap van de bevolking. Grote sier, gigantische rijkdommen en dan ook nog eens een dotatie krijgen, waarom?
 • robert van puyenbroeck

  1 jaar geleden
  Dat krijg je als je in het potje van de "royalty's" gaat roeren, hun motto is : oren, zien en zwijgen.
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Ja, huisje weltevree is niet opgezet met de waarheid. De Firm moet beschermd worden, desnoods door leugens en manipulatie van de TV zenders.
 1. John Bryan heeft het in Brits interview voor het eerst over het beruchte ‘teenzuigschandaal’: “Ik heb er geen spijt van”
  Showbizz

  John Bryan spreekt voor het eerst over beruchte ‘teenzuig­schan­daal’: “Ik heb er geen spijt van”

  Het was een hele tijd stil rond John Bryan (67) - beter bekend als ‘den John’ -, maar ondertussen laat de ex-man van Astrid Coppens weer van zich horen. Eind november klapte Bryan al uit de biecht over de situatie tussen Jeffrey Epstein en prins Andrew. Donderdag had de Amerikaanse zakenman het in een nieuw interview met het Britse ITV dan weer over het zogenaamde ‘teenzuigschandaal’ met Sarah Ferguson. “Ik was 20 minuten thuis toen ik plots een telefoontje kreeg.”
 1. KIJK. Prins William en prinses Kate worden uitgejoeld tijdens basketbalwedstrijd in Boston
  Play
  Royalty

  KIJK. Prins William en prinses Kate worden uitgejoeld tijdens basketbal­wed­strijd in Boston

  Prins William (40) en prinses Kate (40) zijn allesbehalve hartelijk ontvangen tijdens de basketbalwedstrijd van de Boston Celtics in Amerika. Wanneer ze op het grote scherm verschijnen, is te horen in de video hoe de aanwezige supporters de prins en prinses van Wales beginnen uit te joelen. Het is de eerste buitenlandse reis van het paar sinds het overlijden van koningin Elizabeth II in september. Ondanks het boegeroep, blijft het paar echter wel lachen en ontmoeten ze verschillende aanwezigen.