AFP
Volledig scherm
© AFP

William en Harry zetten hun overleden moeder Diana in de bloemetjes: “Haar stem klinkt luider dan ooit”

RoyaltyDe Britse prins William (40) en Harry (37) hebben op vrijdag een eerbetoon gebracht aan hun overleden moeder prinses Diana. Ter gelegenheid van de uitreiking van de Diana Award hebben de twee broers hun moeder, die vandaag normaal gezien haar 61ste verjaardag zou vieren, in de bloemetjes gezet. “Ik zie haar terug in mijn kinderen”, klonk het onder meer.

 1. Tot 7.700 euro per trimester en les op zaterdag: prins William en Kate kiezen nieuwe school voor kinderen
  Royalty
  2

  Tot 7.700 euro per trimester en les op zaterdag: prins William en Kate kiezen nieuwe school voor kinderen

  De Britse prins William (40) en Kate Middleton (40) hebben de school uitgekozen waar hun kinderen vanaf september les zullen volgen. Het gezin verhuist binnenkort naar de omgeving van Windsor Castle “om dichter bij de Queen te zijn”, die de laatste maanden steeds meer last heeft van gezondheidsproblemen. Een verandering die uiteraard ook gevolgen heeft voor de toekomst van hun kinderen.
 2. Kleinkinderen en haar oude huis zijn haar toevluchtsoord: hoe Camilla’s vorige leven haar redding is als royal
  PREMIUM
  Royalty

  Kleinkinde­ren en haar oude huis zijn haar toevluchts­oord: hoe Camilla’s vorige leven haar redding is als royal

  Feest aan het Britse hof: hertogin Camilla is 75. En het wordt haar gegund, zo weet ‘Story’. Want de Britten zijn, dankzij Camilla’s heerlijk nuchtere houding, de laatste twee decennia ontdooid. De queen van morgen is zo gegrond gebleven omdat ze geregeld, mét slobbertrui maar zonder Charles, terugkeert naar het leven van toen ze nog gewoon Camilla Parker Bowles was. “Ik kom het meest tot rust in de tuin.”