Prins Harry
Volledig scherm
Prins Harry © Photo News

William en Charles hadden gezamenlijk gesprek met prins Harry: “Het vertrouwen is volledig zoek”

RoyaltyPrins Charles (72) en zijn zoon William (39) hadden na de begrafenis van prins Philip een gezamenlijk gesprek met prins Harry (36). Die laatste wordt gezien als een buitenstaander van de familie, sinds zijn spraakmakende interview met Oprah Winfrey. “Ze nemen kleine stapjes richting verzoening”, zegt royaltywatcher Dan Wootton. “Maar het vertrouwen in hem is volledig weg.” 

19 reacties

 • Ellie Dubois

  2 jaar geleden
  Zoals in alle families kan er onenigheid zijn. En dan is het belangrijk om je ego opzij te zetten om terug te leren om respectvol met elkaar om te gaan. Hoe langer dat duurt voor dat gebeurt, wordt de kloof enkel maar groter
 • Carmen De Gussem

  2 jaar geleden
  Moest ik Harry zijn ik kwam nooit nog bij die "stiff upperlip" familie op bezoek. Hij heeft binnenkort 2 kindjes en zal wel genoeg geld en aanzien hebben om verder te kunnen zonder zijn familie.
 • Eveline Van den Hout

  2 jaar geleden
  Na verloop van tijd kunnen verliefdheid en liefde voorbijgaan en wat dan, beste Harry : dan is er niemand meer om op terug te vallen, tenzij uw hond of poes.
 • Selma Desmet

  2 jaar geleden
  Intrigerende familie, toch nog steeds fan van deze royalties, meerbepaald van prins Charles, een gevoelige, gedistingeerde persoonlijkheid.
 • Ann Verelst

  2 jaar geleden
  Vermits Harry nog stevig aan de leiband van Meghan hangt - ze is dan ook nog eens zwanger, vandaar dat ze hem rustig kon laten vertrekken- is een echte verzoening eigenlijk gewoon uitgesloten. Het feit alleen al dat Meghan maar ook Oprah en als een makke schoothond ook Harry er geen graten in zagen om het hatelijke interview te laten doorgaan ondanks het onweerlegbare feit dat zijn grootvader al stervende was, plaatst hen in een nog slechter daglicht dan normaal al zou zijn. Lager kan al niet.