Prinses Alexia tijdens de zomerfotosessie bij Paleis Huis ten Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Alexia tijdens de zomerfotosessie bij Paleis Huis ten Bosch. © ANP

Wie is prinses Alexia (16)? Een rebels meisje, iemand die graag een podium krijgt en de aandacht opzoekt, op sociale media en bij de jongens

RoyaltyEén zwoele foto in korset en de Nederlanders weten het weer: hun prinsessen zijn ook maar mensen, ook al zijn ze nog maar 16. Maar wie is prinses Alexia, tussentelg en tweede in rij voor de Nederlandse troon? Peetdochter van onze koningin Mathilde en evenbeeld van moeder Máxima, maar met de allures van een filmster en het rebelse karakter van een ‘nummer twee’. Een portret.

35 reacties

 • petra passchijn

  1 maand geleden
  Laat die leuke meid met rust. Laat haar zijn zoals alle andere meisjes van die leeftijd. Hoe meer in de picture hoe meer ze zal rebelleren. Normaal toch?
 • paul van gele

  2 maanden geleden
  Het zijn juist de media die haar jonge leven verpesten en haar beperken in haar vrijheid. Laat dat jong gewoon met rust want die foto's kan je van ieder 16 jarige maken sensatie makers.
 • Mariette Nijssen

  2 maanden geleden
  Eindelijk ns geen stijf koningslid moet iedereen een ´ Philip worden in godsnaam
 • eric cabus

  2 maanden geleden
  Go Alexia :) Je bent maar één keer jong en het is zo voorbij. Enjoy, van harte gegund. Fijn om te zien dat Royals ook gewone mensen kunnen zijn :)
 • Carmen De Gussem

  2 maanden geleden
  Haar vader was ook een feestbeest en haar moeder is ook een hele vlotte dus ze zal het wel van iemand hebben dat ze frivool door het leven gaat. Heeft ze geen groot gelijk ,ze is jong ,mooi ,rijk en durft, dus laat ze profiteren van het leven.