Villa Clémentine geeft z'n geheimen prijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Villa Clémentine geeft z'n geheimen prijs. © Photo News - Fotomontage HLN

Wendy Van Wanten werd er betrapt, een groot schandaal bracht Laurent voor de rechter: achter de schermen van Villa Clémentine

RoyaltyWaar en hoe wonen koning Filip, Mathilde, Albert of Paola? Het is een simpele vraag, waar verrassend weinig Belgen het antwoord op weten. Over de persoonlijke residentie van de royals is dan ook amper iets bekend, hoewel elk kasteel nochtans een uniek verhaal vertelt. Zoals ook Villa Clémentine, al sinds 1993 de officiële residentie van prins Laurent en zijn gezin. Tijd voor een virtuele rondleiding op het domein, dat zijn naam niet toevallig kreeg en het toneel was van een groot schandaal rond de prins.

  1. Het staat grotendeels leeg, maar moet wel permanent bewaakt worden: achter de schermen bij Kasteel van Ciergnon
    PREMIUM
    Royalty

    Het staat groten­deels leeg, maar moet wel permanent bewaakt worden: achter de schermen bij Kasteel van Ciergnon

    Waar en hoe wonen koning Filip, Mathilde, Albert of Paola? Het is een simpele vraag, waar verrassend weinig Belgen het antwoord op weten. Over de persoonlijke residentie van de royals is dan ook amper iets bekend, hoewel elk kasteel nochtans een uniek verhaal vertelt. Zoals het Koninklijk kasteel van Ciergnon, dat al jaren door koning Filip en Mathilde als vakantieverblijf wordt gebruikt. Tijd voor een virtuele rondleiding op het domein, waar vooral koningin Paola met de plak zwaaide en een bewaker zo’n zware klappen kreeg dat hij zijn oog bijna verloor.