EPA
Volledig scherm
© EPA

Weg met de dagelijkse Martini: Queen Elizabeth moet van dokter stoppen met drinken

RoyaltyKoningin Elizabeth (95) kan volgens haar dokter beter stoppen met alcohol te drinken. Een familievriend heeft aan tijdschrift Vanity Fair verteld dat ze haar alcoholinname vanwege haar gezondheid beter tot speciale gelegenheden beperkt. “Het is wel een beetje oneerlijk dat ze op deze leeftijd nog iets waarvan ze geniet, moet opgeven.”

47 reacties

 • patrick nijs

  1 maand geleden
  Mijn vader is bijna 97 geworden met dagelijks 2 â 3 druppels whisky en zijn pijp. Nooit ziek geweest. Eenmaal in rusthuis die gewoonte moeten afleren en rookstop. Na rookstop heeft hij nog 6 maand geleefd.. By the way, the Queen slaat 1/2 fles gin achterover.Laat ze gerust doen en dokter buiten.
 • Jan van Limbergen

  1 maand geleden
  Wat maakt dat nu uit, iemand van 95 toch wel doen en laten wat hij/zij wil?
 • martine moons

  2 maanden geleden
  Op die leeftijd dat nog verbieden kan toch niet. Laat de Queen drinken wat ze wil en waneer ze wil en ze wordt zeker 100 jaar.
 • Steven Hams

  2 maanden geleden
  Als ze nog een mooie toekomst wil dan stopt ze beter ... die dokter is gestoord denk ik
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Op haar leeftijd dit verbieden? Laat haar toch doen als zij haar daar goed bij voelt!
 1. Slachtoffer Epstein getuigt: “Ik zag prins Andrew op het Lolita-vliegtuig”
  Royalty
  3

  Slachtof­fer Epstein getuigt: “Ik zag prins Andrew op het Lolita-vliegtuig”

  Een slachtoffer van Jeffrey Epstein, dat tijdens de rechtszaak tegen Ghislaine Maxwell heeft getuigd onder de schuilnaam ‘Jane’, heeft prins Andrew (62) genoemd. Ze heeft hem naar eigen zeggen gezien op het zogenaamde ‘Lolita-vliegtuig’, waarop Epstein minderjarige meisjes gebruikte als ‘entertainment’. Daarmee bevestigt ze het verhaal van de piloot die het vliegtuig bestuurde. Hij verklaarde eerder deze week al dat Andrew wel degelijk te gast was op zulke vluchten.
 1. Meghan ontkent pesterijen en BBC plooide voor het koningshuis: ook tweede deel van docu veroorzaakt ophef
  Royalty
  1

  Meghan ontkent pesterijen en BBC plooide voor het konings­huis: ook tweede deel van docu veroor­zaakt ophef

  Gisteren werd op de Britse zender BBC het tweede en laatste deel van ‘The Princes and the Press’ uitgezonden. Een ophefmakende documentaire over de koninklijke familie en hun onderlinge vetes, met als focus hoe die worden uitgevochten in de lokale pers. De royals noemden het programma “opgeklopt en ongegrond” en dreigden zelfs met een boycot. In de nieuwe aflevering zagen we de advocaat van Meghan Markle, maar verrassend genoeg géén informatie over de ruzie tussen prinsen William en Harry.
 2. Bodyguard van Diana klapt uit de biecht: “Zij ging als eerste vreemd, niet prins Charles”
  PREMIUM
  Royalty

  Bodyguard van Diana klapt uit de biecht: “Zij ging als eerste vreemd, niet prins Charles”

  Het was de meest besproken romance, maar vooral de meest verbijsterende breuk van de vorige eeuw. De scheiding tussen prins Charles en Diana hing als een donderwolk boven het Britse koningshuis, zeker toen de prinses tragisch om het leven kwam. Tot nu toe wezen dramareeksen zoals ‘The Crown’ slechts één grote schuldige aan: Charles (73) - want die was tijdens zijn huwelijk stapelverliefd op Camilla Parker Bowles (74). Maar volgens Diana’s bodyguard Allan Peters ging het er achter de schermen heel anders aan toe en zorgde vooral de prinses voor drama. “Ik heb Charles op de hoogte moeten brengen van haar affaire.”