Prins Andrew is de volgende op Virginia Giuffres lijstje.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Andrew is de volgende op Virginia Giuffres lijstje. © AP

Wat met prins Andrew nu Ghislaine Maxwell veroordeeld is? “Hij bibbert in zijn schoenen”

RoyaltyGhislaine Maxwell (60) is veroordeeld voor het ronselen van jonge meisjes. Dat deed ze voor haar partner Jeffrey Epstein, die hen vervolgens misbruikte en doorverkocht aan andere rijke mannen. Waaronder prins Andrew (61), als we slachtoffer Virginia Giuffre mogen geloven. Wat betekent deze veroordeling voor hem? Giuffre sleept hem binnenkort namelijk ook voor de rechter. “Er zijn nog meer mensen die moeten boeten”, klinkt het veelzeggend uit haar kamp. De advocaten van de prins zijn momenteel in crisisoverleg. “Hij bibbert in zijn schoenen”, weten insiders. “Ze zijn bereid om alle trucjes uit de kast te halen om de zaak te doen verdwijnen.” Maar kán Andrew hier nog wel aan ontsnappen? 

29 reacties

 • Leo Legrelle

  1 jaar geleden
  Het is nu meer dan hoog tijd dat de eminenties over de hele wereld niet meer onschendbaar kunnen worden bevonden. Zij zijn absoluut niet meer dan andere stervelingen. Boontje komt om zijn loontje. Correct is correct, voor iedereen.
 • Piet Deroover

  1 jaar geleden
  Denkt iemand nu echt dat een prins zal aangepakt worden ? Hoop en al beleefd ondervraagd. En daarna gaat alles de koninklijke doofpot in, zoals de rest.
 • Paul Winters

  1 jaar geleden
  Onschuldig tot bewezen is dat men schuldig is,? Wat is er gebeurt met dat principe,?
 • Guy Van Brussel

  1 jaar geleden
  Grootste doofpot operatie ooit of gaan de dominosteentjes nu toch één voor één vallen ? In elk geval worden er geen verdere namen genoemd want dan stort er een gans systeem in en dat zal koste wat het kost vermeden worden.
 • Werner Van der Kelen

  1 jaar geleden
  Toch straf dat hij nog heel goed wist ten tijde van de feiten dat hij op die bewuste dag op de bewuste tijd, 10 jaar geleden een hamburger zat te eten in een hamburgerzaak, die vent heeft een olifant geheugen als het hem goed zou uitkomen