Iñaki Urdangarin werd in tranen gezien in zijn wagen. Wat is er aan de hand?
Volledig scherm
PREMIUM
Iñaki Urdangarin werd in tranen gezien in zijn wagen. Wat is er aan de hand? © Getty Images/Diez Minutos - Fotomontage HLN

Wat is er aan de hand met Iñaki? Ex-man van Spaanse prinses Cristina barst in tranen uit in wagen

RoyaltyHet lijkt erop dat de half-Belgische Iñaki Urdangarin (54) een zeer moeilijke zomer doormaakt, de eerste sinds zijn scheiding van prinses Cristina (57), zus van koning Felipe (54). In de Spaanse pers gaan opvallende beelden de ronde: tijdschrift ‘Diez Minutos’ kon vastleggen hoe Iñaki “oncontroleerbaar” zit te huilen in zijn wagen. Zijn er weer problemen met zijn ex-vrouw? Zit er een haar in de boter met zijn nieuwe vriendin, die mee in de auto zat? Of is er meer aan de hand? “Hij zit op zijn limiet en heeft behandeling nodig.”

0 reacties

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.