Fotomontage HLN
Volledig scherm
Fotomontage HLN © BELGA/PETITSLUXES.COM

Wat een luxe: in deze poepchique chalet verblijven Filip en Mathilde op skiverlof

Voor de royaltyfans is het jaar na jaar uitkijken naar de foto's van Filip en Mathilde op de latten in het Zwitserse Verbier. Traditiegetrouw nodigt het Paleis een fotograaf uit om innige beelden te schieten in de sneeuw. Wat hun lenzen evenwel niet vastleggen: het prachtige interieur van hun verblijf in de sneeuw. Want Filip, Mathilde en hun kroost gaan niet op hotel, maar trekken naar de chique chalet van een familievriend.

203 reacties

 • Nathalie Deschepper

  3 jaar geleden
  Ik heb gans het krokusverlof gewerkt en mijn dochter moest naar opvang.... Zoals zo veel Belgen.... Maar soit.... hopelijk boeken ze gans die cinema op.
 • Dirk VdBergen

  3 jaar geleden
  Ja met 1 miljoen euro per maand, door ons belastingsbetalers betaald, kan je je amuseren, das waar ja. Pure schande dat dit, anno 2018, nog allemaal kan. Dit word dan ook ondersteund, al 25j. lang, door de ‘linkse’ partijen. Doe de (champagne)glazen nog maar eens vol, schol !
 • Jef Vangheluwe

  3 jaar geleden
  Dat het niet van 'ons' geld betaald wordt is volledig verkeerd. Die baronnen , graven en gelijken doen dergelijke 'uitnodigingen' niet voor niets... als die dan toch zo gul zijn, waarom nodigen ze geen 'arme' burgers uit. Al dat adellijke gedoe is zelfs ondemocratisch en vernederend tegenover andere mensen.
 • Ricci Latte

  3 jaar geleden
  Rijken trekken rijken aan, geld zoekt geld... maar wrijf dit aub niet nog eens extra door onze neus !!! Hoe dit uit het nieuws, ze zijn al niet populair meer en dit verergert enkel de onvrede bij de modale bevolking. En ja, afschaffen die handel zou menig autochtone Belg tot vrede stemmen.
 • koen de lange

  3 jaar geleden
  en zij blijft altijd schijnheilig lachen, weg koningshuis
 1. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf

 2. Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand
  Play
  Camping Coppens

  Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand