Volledig scherm
© EPA

Waarom prins Harry en Meghan Markle miljoenen belastinggeld hebben teruggestort

RoyaltyPrins Harry (35) en zijn vrouw Meghan Markle (39) hebben de verbouwingen van Frogmore Cottage in Windsor, waar ze aanvankelijk wilden intrekken, uit eigen zak terugbetaald. Dat heeft een woordvoerder van het koppel maandag bevestigd aan Britse media.

 1. Boezemvriend zet hardnekkige misverstanden over Delphine Boël recht: “Ze is een vat vol humor en zelfspot, anders overleef je zoiets niet”
  PREMIUM
  Royalty

  Boezem­vriend zet hardnekki­ge misverstan­den over Delphine Boël recht: “Ze is een vat vol humor en zelfspot, anders overleef je zoiets niet”

  De avond dat het Brusselse hof van beroep besliste dat Delphine Boël (52) voortaan een prinses van België is, was er maar één iemand naar wie ze een bericht stuurde: haar goede vriend en vertrouweling Patrick Declerck (60). Het is dan ook met haar goedkeuring dat hij enkele mythes over Delphine uit de wereld wenst te krijgen: “Met deze strijd wilde ze álle bastaardkinderen helpen.”
 2. Aan schandpaal genagelde minnares van Thaise koning voor het eerst weer gezien
  Royalty

  Aan schandpaal genagelde minnares van Thaise koning voor het eerst weer gezien

  Sineenat (35), de officiële bijvrouw van de Thaise koning Vajiralongkorn, heeft zaterdag in Bangkok haar comeback gemaakt. Bij een boeddhistische plechtigheid vergezelde ze het koningspaar en de twee dochters van Vajiralongkorn, de prinsessen Bajrakitiyabha en Sirvannavari. Het was de allereerste keer dat ‘Koi’ - zoals ze vaak wordt genoemd - in het openbaar verscheen sinds ze in augustus haar positie en titels terugkreeg.
 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. Goedbedoeld bezoek van Meghan Markle en prins Harry aan kleuterschool escaleert: “Een totaal gebrek aan respect”
  Royalty

  Goedbe­doeld bezoek van Meghan Markle en prins Harry aan kleuter­school escaleert: “Een totaal gebrek aan respect”

  Het bezoek van prins Harry (35) en Meghan Markle (39) aan een kleuterschool in Los Angeles is allerminst gelopen zoals ze wellicht hadden verwacht. De hertog en hertogin hebben zich namelijk de woede van de ouders op de hals gehaald, omdat van coronamaatregelen tijdens het bezoek geen sprake leek. “Ik mocht de hand van mijn dochter niet eens vasthouden toen ik haar vorige week naar school bracht. En deze twee duiken zomaar op en lappen de regels aan hun laars waneer zij daar zin in hebben? Een totaal gebrek aan respect!”
 3. Koude koning keert zijn kar: Albert is ‘verheugd’ met ontmoeting tussen Delphine en Filip
  PREMIUM

  Koude koning keert zijn kar: Albert is ‘verheugd’ met ontmoeting tussen Delphine en Filip

  Koning Albert en koningin Paola zijn "verheugd" over de ontmoeting die koning Filip vorige week had met zijn halfzus Delphine. In een verrassend persbericht noemt Albert die ontmoeting "het begin van betere tijden voor ons allen en in het bijzonder voor Delphine". De boodschap zou zijn persoonlijk initiatief zijn geweest. Van de man die zijn dochter jarenlang ijskoud negeerde, is dat op zijn minst een onverwacht manoeuvre.