AFP
Volledig scherm
© AFP

Waarom komt Harry zo snel met memoires op de proppen? “Schrik dat niemand hem binnen een paar jaar nog serieus neemt”

RoyaltyPrins Harry (36) is nog maar een jaar uit de monarchie gestapt, of hij komt al met memoires. Volgens experts zal hij spijt krijgen als hij die nu al schrijft: “Hij zou beter eens naar het boek kijken van zijn overgrootoom Edward VIII, die wachtte tot hij zijn zegje kon doen zonder bitterheid.” Edward deed net als Harry afstand van het koningshuis nadat hij trouwde met een Amerikaanse gescheiden vrouw. “Maar bij Harry speelt er een andere factor mee: hij is bang dat er binnen een paar jaar niemand nog naar hem luistert.” 

3 reacties

 • Gerard Delvaux

  1 jaar geleden
  Boekendeal van 20miljoen dollar, dus 20 miljoen redenen!! Punt.
 • c g

  1 jaar geleden
  Ja werke zoals ieder ma hoe doe je da als je Prince Harry heet, zoon v volgend Koning Englnd, zoon v meest geliefde Princes ooit?@simonnemertens ? Door te doen wat zy doen hun verhaal te vertelle (hoop d d gebeurd in al eerlijkheid) en zelf in al eerlijkheid d n zal menig mens denke da leugen zyn. Maar all1 hy kent zyn waarheid en niemand anders. Dus go for it , tell the world you'r trued en lees h manuscript op 2 manier; als Harry en 2de zo objectief mogelijk. Da zou myn tip zyn aan hem.
 • Sim One

  1 jaar geleden
  Ziet wat ge doet want het zal je hele leven je achtervolgen, je kan er niets meer van ongedaan maken. Geschreven is op papier en zal altijd het bewijs zijn voor hen die je op hun tenen stapt. Gebruik je verstand en doe dit niet, ik snap dat je geld nodig hebt maar je kunt ook gaan werken zoals elke andere mannen doen om hun gezin te onderhouden
 1. Buckingham Palace stelt veto: deze beelden van begrafenis Queen mogen nooit meer uitgezonden worden
  Play
  Royalty
  86

  Buckingham Palace stelt veto: deze beelden van begrafenis Queen mogen nooit meer uitgezon­den worden

  Buckingham Palace heeft de Britse media aangemaand om bepaalde beelden die tijdens de begrafenis van Queen Elizabeth werden gemaakt te verwijderen en nooit meer uit de zenden. Het gaat concreet om zes fragmenten, die onder meer “het zichtbare verdriet van de koninklijke familie tonen”. Er is ook een opvallend verbod op een fragment met prins George, de 9-jarige zoon van prins William en prinses Catherine.
 2. Kelly Clarkson krijgt haar plekje op de Hollywood Walk of Fame
  Celebrities

  Kelly Clarkson krijgt haar plekje op de Hollywood Walk of Fame

  Zangeres Kelly Clarkson (40) heeft haar plaatsje op de Hollywoold Walk of Fame gekregen. Ze krijgt een ster in de categorie ‘Rec’ voor muziek. Twintig jaar geleden, in 2022, won de zangeres ‘American Idol’. Nadien bracht ze verschillende hits uit en won ze ook een Emmy Award voor haar talkshow ‘The Kelly Clarkson Show’. Juryleden van het ‘American Idol’, waaronder Simon Cowell, kwamen samen om het speciale moment te vieren.