AFP
Volledig scherm
© AFP

Waarom komt Harry zo snel met memoires op de proppen? “Schrik dat niemand hem binnen een paar jaar nog serieus neemt”

RoyaltyPrins Harry (36) is nog maar een jaar uit de monarchie gestapt, of hij komt al met memoires. Volgens experts zal hij spijt krijgen als hij die nu al schrijft: “Hij zou beter eens naar het boek kijken van zijn overgrootoom Edward VIII, die wachtte tot hij zijn zegje kon doen zonder bitterheid.” Edward deed net als Harry afstand van het koningshuis nadat hij trouwde met een Amerikaanse gescheiden vrouw. “Maar bij Harry speelt er een andere factor mee: hij is bang dat er binnen een paar jaar niemand nog naar hem luistert.” 

3 reacties

 • Gerard Delvaux

  2 maanden geleden
  Boekendeal van 20miljoen dollar, dus 20 miljoen redenen!! Punt.
 • c g

  2 maanden geleden
  Ja werke zoals ieder ma hoe doe je da als je Prince Harry heet, zoon v volgend Koning Englnd, zoon v meest geliefde Princes ooit?@simonnemertens ? Door te doen wat zy doen hun verhaal te vertelle (hoop d d gebeurd in al eerlijkheid) en zelf in al eerlijkheid d n zal menig mens denke da leugen zyn. Maar all1 hy kent zyn waarheid en niemand anders. Dus go for it , tell the world you'r trued en lees h manuscript op 2 manier; als Harry en 2de zo objectief mogelijk. Da zou myn tip zyn aan hem.
 • Simonne Mertens

  2 maanden geleden
  Ziet wat ge doet want het zal je hele leven je achtervolgen, je kan er niets meer van ongedaan maken. Geschreven is op papier en zal altijd het bewijs zijn voor hen die je op hun tenen stapt. Gebruik je verstand en doe dit niet, ik snap dat je geld nodig hebt maar je kunt ook gaan werken zoals elke andere mannen doen om hun gezin te onderhouden
 1. Advocaat van prins Andrew noemt misbruikzaak “mogelijk onwettige rechtszaak”
  Royalty
  11

  Advocaat van prins Andrew noemt misbruik­zaak “mogelijk onwettige rechtszaak”

  De Britse prins Andrew (61) is van plan de bevoegdheid van een Amerikaanse rechtbank aan te vechten in de zaak van Virginia Giuffre, die zegt op 17-jarige leeftijd te zijn misbruikt door de royal. Dat meldt het Britse persbureau Reuters op basis van documenten die maandag door een advocaat van de zoon van de Queen zijn ingediend. De advocaat van prins Andrew noemt misbruikzaak ongeldig. “Dit is een ongegronde, niet-levensvatbare en mogelijk onwettige rechtszaak”.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Prins Andrew heeft kersverse kleindochter nog niet ontmoet omdat hij zich schuilhoudt: “Hij durft Schotland niet te verlaten”
  Royalty
  4

  Prins Andrew heeft kersverse kleindoch­ter nog niet ontmoet omdat hij zich schuil­houdt: “Hij durft Schotland niet te verlaten”

  Prinses Beatrice (33), de oudste dochter van de Britse prins Andrew (61), is vorige week zaterdag bevallen van een dochtertje. Toch heeft Andrew zijn kersverse kleinkind nog niet bezocht. De prins houdt zich nog steeds schuil in Schotland, waar hij de advocaten van Virginia Giuffre probeert te ontwijken. Zij proberen hem al weken te dagvaarden voor zijn rechtszaak.