Prins Harry
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Harry © AP

Waarom Harry zo wanhopig is om gehoord te worden: “Hij is bereid om alle ruiten in te slaan”

RoyaltyHij stapte uit de Britse monarchie omdat hij het constante geroddel in de pers moe was. Maar sindsdien is prins Harry (36) alsnog niet uit de media weg te slaan, omdat hij zélf toenadering zoekt. Van schokkende interviews tot een alles onthullende biografie: het zijn stuk voor stuk toestanden waarmee hij de kloof tussen zijn familie en zichzelf alsmaar groter maakt. Wat drijft hem tot die uitersten, terwijl hij ook een rustig leventje in LA zou kunnen leiden? “Zijn hele leven al voelt hij zich onbelangrijk, en diep vanbinnen zint hij op wraak.” 

5 reacties

 • Elle Devee

  1 maand geleden
  Ze willen niet in de boekskes en roddelpers behalve als ze er munt kunnen uit slaan. Meghan is een gewiekste zakenvrouw zonder scrupules. Daar zal deze naïeve Harry uiteindelijk nog wel achterkomen.
 • Patrick Verbelen

  1 maand geleden
  Het is een boek waar de oren van gaan klapperen. Zo beweert Campbell dat er een paar dagen na het huwelijk al gedoe was tussen Meghan en de koninklijke familie. 'Ik weet hoeveel hoop de koninklijke familie had dat Meghan een succes zou worden. Ik supporterde voor haar.
 • Lydia Appelmans

  1 maand geleden
  De royals weten dat hun dagen geteld zijn
 • Hilde Bruyninckx

  1 maand geleden
  Het valt wel op dat zijn wraak pas optimaal is ontplooid nadat hij zijn lieftallige vrouw had ontmoet….wat beslist die kerel eigenlijk nog zelf? Een handpop is het geworden, en zeker geen leuke!
 • Annette willemarck

  1 maand geleden
  Aandacht zoeken en het natuurlijk ook krijgen … Is dat nu nodig om het allemaal zo publiekelijk allemaal te verkondigen ?
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Butler van prinses Diana waarschuwt Harry en Meghan: “Ze hebben het te ver laten komen”
  Royalty
  11

  Butler van prinses Diana waarschuwt Harry en Meghan: “Ze hebben het te ver laten komen”

  Na maanden vol spanningen en chaos heeft Queen Elizabeth (95) haar breekpunt bereikt als het gaat om haar kleinzoon prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. Dat stelt de Britse Paul Burrell (63), de gewezen butler van prinses Diana, in een interview met ‘Closer Magazine’. Volgens hem zetten de prins en zijn vrouw zich maar beter schrap voor de juridische stappen die Buckingham Palace zou willen zetten: “De koningin die advocaten onder de arm neemt is totaal ongekend. Het is haar manier om te zeggen: ‘Genoeg is genoeg!’”