Prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn opgenomen in de lijst met de honderd meest invloedrijke mensen ter wereld van 2021.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn opgenomen in de lijst met de honderd meest invloedrijke mensen ter wereld van 2021. © VIA REUTERS

Waarom de veelbesproken cover van prins Harry en Meghan Markle niet zo onschuldig is als het lijkt

RoyaltyPrins Harry (37) en Meghan Markle (40) werden dit jaar opgenomen in de lijst van de 100 meest invloedrijkste mensen ter wereld. Time Magazine maakte de jaarlijkse lijst woensdag bekend. Voor het portret poseerden de Britse prins en zijn vrouw met een stralende glimlach, al zijn de beelden helemaal niet zo ‘spontaan’ als ze op het eerste gezicht lijken. Zo werd er achter de schermen grondig nagedacht over de fotoshoot en is geen enkel detail toevallig: dit is de échte betekenis van de voorpagina die overal in de wereld opzien baart.

  1. Thomas Markle haalt opnieuw uit naar Harry en Meghan: “Ze beroven hun kinderen van hun grootouders”
    Royalty

    Thomas Markle haalt opnieuw uit naar Harry en Meghan: “Ze beroven hun kinderen van hun grootou­ders”

    Thomas Markle (77), de vader van hertogin Meghan (40), heeft opnieuw uitgehaald naar zijn dochter. Dit keer deed hij dat in een interview met een Australische televisiezender. De man is naar eigen zeggen boos omdat prins Harry (36) en Meghan hun kinderen weghouden bij hun grootouders. “Het is niet eerlijk dat Archie en Lilibet Charles, Camilla en mij nooit hebben ontmoet."