Prinses Leonor was niet aanwezig tijdens het verjaardagsfeestje van de Noorse prinses Ingrid Alexandra.
Volledig scherm
Prinses Leonor was niet aanwezig tijdens het verjaardagsfeestje van de Noorse prinses Ingrid Alexandra. © Getty/ANP- Fotomontage HLN

Waarom de Spaanse kroonprinses niet aanwezig mocht zijn op feestje van Noorse Ingrid Alexandra

RoyaltyZowat alle Europese ‘gekroonde hoofden’ tekenden present, toen de Noorse prinses Ingrid Alexandra onlangs haar achttiende verjaardag op glamoureuze wijze vierde. En toch waren er ook enkele opvallende afwezigen: hoewel de Spaanse koning Felipe (54) van de partij was, waren zijn vrouw koningin Letizia (49) en hun dochters kroonprinses Leonor (16) en Sofia (15) nergens te bespeuren. Maar waarom? 

5 reacties

 • ronny wenselaers

  11 maanden geleden
  Respect groot respect , zou een voorbeeld voor alle gekroonden moeten zijn .
 • Eric Urkens

  11 maanden geleden
  Overleven ten koste van alles, dat doen ze.
 • Gaby Weyenberg

  11 maanden geleden
  Doe dan een kleedje van een Disney-princes een een plastic tiaratje in uw haar he. En volgende keer bij een officiele gelegenheid iets uit de Zara.
 • Ella Manen

  11 maanden geleden
  Bravo!
 • Bart Dekort

  11 maanden geleden
  Lid zijn van een circus zijn, houdt in dat je je kunstjes moet uitvoeren. Het is niet omdat je voorgangers schandalig gedrag vertoont hebben, dat je dit kan aanhalen om de puritein te spelen. Je wordt immers nog altijd betaald met het geld van je onderdanen, en moet er verhoudingsgewijs enorm weinig voor terugdoen. Als elk koningshuis plotseling een ethische boost bekomt, kunnen merken als Cartier, Bulgari of Chanel de deuren wel sluiten. Waarschijnlijk speelt ze de heilige, maar is ze dat niet.