Huidig koningin Letizia en haar schoonmoeder, oud-koningin Sofia
Volledig scherm
Huidig koningin Letizia en haar schoonmoeder, oud-koningin Sofia © Reporters / Goff

Waarom de schijnbaar onschuldige vakantiefoto's van koningin Letizia beroering veroorzaken

RoyaltyDe Spaanse koninklijke familie verblijft nog steeds op Mallorca voor hun jaarlijkse vakantie. De royals proberen er even te ontsnappen aan hun zorgen, maar de Spaanse pers houdt elk detail nauwlettend in de gaten. Zo zorgen foto’s van koningin Letizia (49) tijdens een bezoek aan een markt voor beroering: niet alleen noemen sommige royaltywatchers het een “schijnvertoning”, ook krijgt Letizia kritiek op haar “veel te korte jurk”.

12 reacties

 • Lydia Appelmans

  2 maanden geleden
  Veel jaloezie hier weer. Ik wordt binnenkort 70 en draag nog shorts en korte kleedjes want ik hen mooie benen 🤣
 • Hugo hofmans

  2 maanden geleden
  Inderdaad, ze is ongepast gekleed voor een royal. Zeker een royal moet op haar of zijn gedrag letten en vanzelfsprekend ook op de kleding. Dit is niet OK.
 • Tina Colpaert

  2 maanden geleden
  Waarom niet als je daar het figuur voor hebt?
 • Hannelore Kerremans

  2 maanden geleden
  Er is geen enkele reden waarom ze haar mooie benen zou moeten verbergen!
 • patick baeck

  2 maanden geleden
  Alle schijn ophouden in functie van geld
 1. Harry en Meghan breken met PR-firma die zij al had toen ze nog acteerde: “Hun reputatie is zo slecht dat ze het alleen gaan proberen”
  Royalty
  5

  Harry en Meghan breken met PR-firma die zij al had toen ze nog acteerde: “Hun reputatie is zo slecht dat ze het alleen gaan proberen”

  De Queen is nog maar net begraven, of de koninklijke geruchtenmolen komt alweer op gang. Vele ogen zijn gericht op Harry (38) en Meghan (41), en daar zijn zij zich volledig van bewust. In een poging hun beschadigde reputatie te redden, breken ze met de PR-firma die Meghan al vertegenwoordigt sinds ze nog actrice was. De hertog en hertogin van Sussex gaan het nu alleen proberen.