Koning Mohammed VI van Marokko en zijn 14-jarige dochter prinses Lalla Khadija.
Volledig scherm
PREMIUM
Koning Mohammed VI van Marokko en zijn 14-jarige dochter prinses Lalla Khadija. © AP/AP - Fotomontage HLN

Waar is prinses Lalla Khadija? Na zijn vrouw nu ook 14-jarige dochter van Marokkaanse koning spoorloos

RoyaltyWaar is de dochter van de Marokkaanse koning? Volgens verschillende media krijgt Mohammed VI (57) de laatste dagen heel wat lastige vragen te verwerken. De 14-jarige prinses Lalla Khadija zou intussen al anderhalf jaar ‘spoorloos’ zijn, en het is - zoals geweten - niet de eerste keer dat er een royal aan het hof verdwijnt. Eerst was het prinses Lalla Salma (43), de vrouw van de koning en de moeder van Lalla Khadija, die bijna twee jaar lang van de radar verdween. Wat is er gaande in de paleizen van Marokko?

5 reacties

 • Sara Peeters

  1 jaar geleden
  Ze zitten aan de golf in Ouarzazate daar hebben ze ook een paleis. Elke zomer gaan ze ernaartoe. Hou op met die roddels Lalla Salma en dochter Lalla khadija en zoon zijn samen als je het echt wil weten.
 • robert henneman

  1 jaar geleden
  die zitten rustig in japan of china in hun buitenverblijf.
 • Reduan Karyouh

  1 jaar geleden
  Maroko is niet streng en zeker onze koning waarschijnlijk naar de moeder, heb ook 2 dochters en eentje is half belgisch, zie echt geen verschil hoor tegenwoordig is iedereen met zijn tijd tuurlijk zijn er uitzonderingen maar belgen ook.
 • Hugo hofmans

  1 jaar geleden
  Ik denk dat ze besmet zijn en in quarantaine zitten ? Dat is hét item van de dag. We zullen dat voor waarheid aannemen.
 • Gisela Goyvaerts

  1 jaar geleden
  Geloof blijft een slechte leermeester ! Hopelijk vinden ze beide terug en indien hij hen opgesloten heeft kan hij voor het internationale gerechtshof MAAR iedereen is natuurlijk onschuldig tot het tegendeel bewezen is
 1. Vermeend dubbelleven ondermijnt de troon van Marokkaanse jetset-koning: “Hij was vroeger al vaste klant in Brusselse homobars”
  PREMIUM
  Royalty

  Vermeend dubbelle­ven ondermijnt de troon van Marokkaan­se jet­set-ko­ning: “Hij was vroeger al vaste klant in Brusselse homobars”

  Als de Britse prins Harry (34) en z’n zwangere echtgenote Meghan (37) op staatsbezoek komen, is dat doorgaans heilzaam voor je populariteit. Niet zo in Marokko, waar koning Mohammed VI (55) in plaats van bijval vooral veel vragen over zich heen kreeg. Want waar was zijn (ex?)-vrouw, prinses Lalla Salma (40)? Haar afwezigheid doet de geruchten over zijn geaardheid in alle hevigheid oplaaien.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.