Van links naar rechts: de koning met zijn eerste vrouw Soamsawali, zijn officiële bijvrouw Sineenat en de koning met zijn derde vrouw Srirasmi.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: de koning met zijn eerste vrouw Soamsawali, zijn officiële bijvrouw Sineenat en de koning met zijn derde vrouw Srirasmi. © AT/AFP/Photo News - Fotomontage HLN

Waar is de gemalin van de Thaise koning gebleven en wat is er met zijn ex-vrouwen gebeurd?

RoyaltyDe Thaise koning Maha Vajiralongkorn (69), bekend als Rama X, wordt bestempeld als een ware vrouwenverslinder. Hij is intussen aan zijn vierde huwelijk toe, maar leeft zich ondertussen uit met 20 minnaressen. De koning kwam ook op de proppen met een officiële ‘bijvrouw’, maar ondertussen is de vrouw al maanden spoorloos. Een onheilspellend teken, want zijn eerste drie echtgenotes stond stuk voor stuk een wreed lot te wachten na de scheiding. Dit is er met hen gebeurd.

4 reacties

 • Lucas Vissers

  5 maanden geleden
  De armoede in zijn land zal hij waarschijnlijk niet kennen of erkennen ! Ergens en overal zal die waanzin wel verdwijnen zeker !
 • Rory Dull

  5 maanden geleden
  Nog zo'n poppenkast die doet waar zij zin in hebben...schatrijk en teveel invloed, worden volledig afgeschermd alleen goed voor propaganda
 • Ferdi Wuytack

  5 maanden geleden
  Zolang de zot betaald aan zijn koning kan die zijn gang gaan zeker he.
 • Johan Aerts

  5 maanden geleden
  Heeft zichzelf boven de wet geplaatst. Zij die commentaar hebben op hem in welke vorm dan ook worden uit de weg geruimd.