Meghan op de bank bij Oprah.
Volledig scherm
Meghan op de bank bij Oprah. © Photo News

Vrienden van Meghan Markle verdedigen hertogin: “Paleis gebruikt gezondheid Philip als excuus om haar het zwijgen op te leggen”

RoyaltyMeghan Markle (39) zou het interview met Oprah Winfrey nooit uitstellen, zo beweren vrienden van de hertogin in de Daily Mail. “Meghan vindt het veel te belangrijk om een stem te zijn voor underdogs”, klinkt het. 

4 reacties

 • katy vercauteren

  1 maand geleden
  Men kan ervan denken wat men wil; Maar als je getrouwd bent met een liefhebbende prins, je kolt niets tekort, je bent gelukkig in je relatie en toch wil je zelfmoord plegen. Ik kan dit enkel maar heel bizar noemen. En ik denk ook alle psychologen die dit gesprek bekeken hebben. Of het zou moeten zijn dat Harry toch niet zo de ondersteunende liefhebbende man is, zoals men hem voorspiegelt. Vergeet niet dat Meghan wel degelijk een actrice is. Haar tranen waren vrij snel gedroogd, vond ik.
 • Michel Vandewiele

  1 maand geleden
  Leugens, manipulaties, aantijgingen, roddels, pesterijen enz onder het commando en de leiding van iemand aan de top van de christelijke waarden die zelfs beweert het hoofd van de kerk te zijn. Prachtig voorbeeld.
 • Tuur Schiepers

  1 maand geleden
  Heeft die nog vrienden. En nu maar natrappen.
 • marie-claire de bosscher

  1 maand geleden
  alle middelen zijn goed voor sabotage, koningshuizen niet onderschatten !
 1. Zo zag prins Philip eruit in The Crown
  Play
  royalty

  Zo zag prins Philip eruit in The Crown

 2. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is