Harry en William maken al ruim anderhalf jaar ruzie.
Volledig scherm
Harry en William maken al ruim anderhalf jaar ruzie. © AFP

Vriend van Harry schept duidelijkheid: “Hij maakt al anderhalf jaar ruzie met William en er is geen beterschap in zicht”

RoyaltyDan toch geen verzoening tussen prinsen Harry (36) en William (39), zo meent journalist Tom Bradby, een goede vriend van Harry. “De voorbije achttien maanden is hun relatie weggekwijnd tot iets dat moeilijk ligt, zowel op professioneel als privévlak.” 

8 reacties

 • simone joris

  1 maand geleden
  Harry waar je mee slaapt,krijg je dé vlooien! Je hebt maar één broer !!!
 • Marie Rose

  1 maand geleden
  Allemaal de schuld van die Meghan
 • Patrick Verbelen

  1 maand geleden
  Als er van de reeds verschenen artikels en dat zijn er veel, drie correct zijn, zal het veel zijn, de meeste behoren gewoon tot roddels en geruchten.
 • Rudolphe V.DeBaere

  1 maand geleden
  Ik vermoed dat het grote probleem is dat Meghan zich niet heeft willen aanpassen aan het protocol van The Firm en misschien wel dacht dat het een nieuwe Hollywoodserie was, waar ze zou kunnen schitteren. De anderen, Kate, de mannen van Zara Philips en van de prinsessen Eugenie en Beatrice, kunnen zich blijkbaar wel aanpassen ? Of is het omdat dat mannen zijn ? (LOL) Tenslotte moet Mme Meghan ook beseffen dat Kate de toekomstige Koningin is en Meghan dus altijd in haar schaduw zal staan.
 • Theo Van Hoof

  1 maand geleden
  In Harry zijn plaats had ik hetzelfde gedaan. Als je broer daar niet mee akkoord gaat, zegt dat meer over je broer dan over je beslissing.