De Thaise koning met z'n vrouw Suthida Tidjai.
Volledig scherm
De Thaise koning met z'n vrouw Suthida Tidjai. © EPA

Voormalige koningin loopt in string en eet uit hondenbakje: Thailand blokkeert Pornhub vanwege ‘zwembadvideo’

RoyaltyHet Thaise ministerie van digitale zaken heeft bevel gegeven om Pornhub te blokkeren. Op de erotische site circuleert namelijk een filmpje waarin koning Vajiralongkorn (68) voorkomt. De Thai konden de censuur echter niet waarderen en #pornhub was meteen een van de meest gebruikte 'hashtags' op Twitter.

0 reacties

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Nu hij tegenstanders weer massaal laat zoeken door politie: wie is Rama X, de Thaise vorst die steeds meer in ongenade valt?
  PREMIUM
  Royalty

  Nu hij tegenstan­ders weer massaal laat zoeken door politie: wie is Rama X, de Thaise vorst die steeds meer in ongenade valt?

  Sinds zijn kroning op 4 mei 2019 heeft de Thaise Maha Vajiralongkorn (67), die door het leven gaat als koning Rama X, zijn reputatie van vrouwenverslinder en totaal onbekwame koning alleen maar versterkt. Zeker nu bekend raakte dat in Thailand arrestatiebevelen uitgevaardigd zijn tegen verschillende activisten die opriepen tot een hervorming van de monarchie. Hoewel de koning overal wordt toegejuicht door een menigte onderdanen, zou de Thaise bevolking in realiteit het hart vasthouden. Zij vrezen dat hun koning de eeuwenoude dynastie van zijn familie eigenhandig kan verwoesten.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen