De voormalige Spaanse koning Juan Carlos.
Volledig scherm
PREMIUM
De voormalige Spaanse koning Juan Carlos. © Europa Press via Getty Images

Voor ruim vijf miljoen euro afgeperst: Spaanse Juan Carlos wordt gechanteerd met pikante video’s

RoyaltyKoning Juan Carlos (83) werd jarenlang afgeperst door zijn ex-minnares Bárbara Rey (71), een voormalige miss. Agenten van de Spaanse geheime inlichtingendienst bevestigen dat de actrice miljoenen euro en tv-baantjes kreeg in ruil voor het verborgen houden van video’s van haar en de Spaanse vorst tussen de lakens. Het is het zoveelste schandaal, uitgerekend nu Juan Carlos uit ballingschap hoopt terug te keren. “De koning is in bed gefilmd, en dat is een staatsprobleem”

1 reactie

 • Léon-Bernard Giot

  1 jaar geleden
  Wat is daar nu zó speciaal aan ? Alle films worden heden voorzien van expliciete bedscènes om te kunnen verkopen . . . maar zeg nu zelf : een jonge man van 83 met een vrouwtje van 71 . . . dát zullen zeer zeker spannende beelden geven . . . die tot de verbeelding van velen zullen spreken . . . maar toch geen miljoenen waard zijn denk ik dan . . .
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. KIJK. Filip zoals je hem nog nooit hebt gezien: koning leert skateboarden tijdens staatsbezoek in Zuid-Afrika
  ROYALTY

  KIJK. Filip zoals je hem nog nooit hebt gezien: koning leert skateboar­den tijdens staatsbe­zoek in Zuid-Afri­ka

  Een skatende koning komt niet vaak voor, maar koning Filip doet het toch. De koning is samen met zijn vrouw Mathilde op staatsbezoek in Zuid-Afrika. In Johannesburg bezoekt het koninklijke paar Skateistan, een project waar jongeren uit de buurt onderwijs krijgen en tegelijk kunnen skaten. De bedoeling is om de kinderen zo van straat weg te houden. Filip en Mathilde leren enkele skatende jongens kennen, die de koning een trucje uitleggen. Beelden tonen hoe Filip aan de jongens vraagt hoe hij op het bord moet staan. Mathilde staat haar man bij om ervoor te zorgen dat hij niet zou verongelukken. De twee krijgen elk nog een skateboard cadeau van Skateistan.