Prinses Märtha Louise van Noorwegen wordt 50 en staat aan het begin van een heel nieuw leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Märtha Louise van Noorwegen wordt 50 en staat aan het begin van een heel nieuw leven. © Instagram @iam_marthalouise

Voor haar omstreden sjamaan laat ze alles achter: Märtha Louise van Noorwegen begint compleet nieuw leven

RoyaltyEen belangrijke mijlpaal voor Märtha Louise van Noorwegen. De prinses viert vandaag haar 50ste verjaardag, maar van grote feestelijkheden lijkt niet meteen sprake. De prinses ligt al langer overhoop met haar familie vanwege haar relatie met Durek Verrett (46), een omstreden Amerikaanse sjamaan die de kost verdient met ‘spirituele praktijken’. Sindsdien is haar inkomen gekelderd en voert ze een strijd om haar koninklijke titels. Een portret van een eigenwijze prinses die zo in de ban is van haar geliefde dat ze haar hele hebben en houden achterlaat. 

5 reacties

 • Lydia Appelmans

  4 weken geleden
  Respect!
 • imke de meester

  1 maand geleden
  laten doen dat zijn onze zaken niet
 • Gerda Haubourdyn

  1 maand geleden
  Ze heeft het recht om haar partner te kiezen, maar als de regels van haar "familie" dit verbieden moet ze daar afstand van nemen. Van twee walletjes eten lukt dus niet. Maar veel geluk gewenst met de man van je leven.
 • Eddy DeGoei

  1 maand geleden
  Het woord sjamaan begint met dezelfde letters als sjoemelaar. Ik wens haar alle geluk toe.
 • Johan Vanhoutteghem

  1 maand geleden
  Hopelijk wordt ze gelukkig, want daar draait het in het leven om.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Drie keer seks per dag en gehersenspoelde sekte: waarom de relatie van de Noorse prinses Märtha Louise en haar biseksuele sjamaan zoveel kritiek opwekt
  PREMIUM
  Royalty

  Drie keer seks per dag en gehersen­spoel­de sekte: waarom de relatie van de Noorse prinses Märtha Louise en haar biseksuele sjamaan zoveel kritiek opwekt

  Na zes maanden door corona gescheiden te zijn geweest, mochten de Noorse prinses Märtha Louise (49) en haar Amerikaanse sjamaan Durek Verrett (45) elkaar eerder deze week eindelijk opnieuw in de armen sluiten. Papa Harald (83) houdt daarbij ongetwijfeld z'n hart vast, want als je Durek mag geloven gaat het er nogal pittig aan toe binnenskamers. “We hebben soms drie tot vier keer seks per dag", liet hij onder meer optekenen. Geen alledaagse bekentenis voor een royal en haar geliefde, en dus mag het niet verbazen dat hun relatie de nodige kritiek krijgt. “Hij kan echt gevaarlijk zijn voor haar."
 3. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.